Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d_m (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenleg futó legjobb animációs sorozat, az Archer szinkronizálásán jártunk. Két tanulság van. 1) Az Archer szinkronja bár nem kiemelkedő, de mégis élvezhető. 2) De egyszerűen nem érdemes azon fanyalogni, hogy miért nem felirattal adják a Comedy Centralon. Disclaimer: a…..
d_m (törölt) 2013.09.18 22:30:50
@innovation: a Dallasnak TŰRHETŐ a magyar szinkronja, de teljességgel hiányzik belőle a texasi akcentus jellegzetes íze, így istenigazából a magyar közel sem jobb, csak éppen elfogadható. A mai magyar szinkronoknál fényévekkel minőségibb munka, az tény.

Jóbarátokból max néhány részt láttam, de pont a magyar szinkronos az, ami nézhetetlen.
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Adi Shanker a The Grey és a Dredd producere szeretne a Feláldozhatókhoz (Expendables) hasonló filmet összehozni, viszont egy női változatot. Adi az egykori MMA harcost, Gina Carano-t szeretné megnyerni a projekthez, akire egyúttal a főszerepet is rábízná. Elmondása szerint a film…..
Filmdroid Red State 2012.05.10 22:10:00
  Egyes rendezők hiába próbálkoznak, nem tudnak kilépni régi kult-vagy sikerfilmjük árnyékából. Kevin Smith-ről Jay és Néma Bob furcsa füves párosa jut eszünkbe, illetve előszeretettel beszélteti szereplőit arról, hogy miért jobb egy klasszikus alkotás a másiknál. Így…..
d_m (törölt) 2012.05.13 04:58:07
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jó, nem jó? Kényelmes? Egyáltalán egy Hyundai szóba jöhet egy Ford helyett? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
d_m (törölt) 2012.03.20 08:01:04
@misi107: nem nagyon fenyeget mostanában az új autó vásárlása, de ha úgy alakulna asszem előbb vennék egy ilyen koreai szutykot, mint egy fordot. kinek a pap, kinek meg a ...
A hóesést lehet szeretni, meg nem szeretni. Akinek nem kell eltakarítani, vagy nem töri össze miatta magát, esetleg kocsiját, az általában szereti, hiszen szép látvány, mennyei nyugalom lesz úrrá mindenen, hiszen elnyeli a hangokat, minden lelassul, az autók is csak vánszorognak, és…..
d_m (törölt) 2012.02.28 20:42:13
@nickname007: bocs, de nem tudom megallni, h meg ne kerdezzem. Miert jo ez a sztereotipia? Ugyan nem vagyok hondas, de bmw csak akkor kene, ha ingyen adnak, aztan mar tennem is fel aznap a hahura.

Nem mindeki van am rabuzulva a german "csodakra" ;)
d_m (törölt) 2012.03.20 07:55:43
@mennyi?husz!: már biztos nem fogod elolvasni, de azért reagálok, mert csak most vettem észre a választ.

Röviden: a te logikádat követve tehát hallgassak Lady Gagát, mert ő sok lemezt ad el, ugye?

Magyarul, hol a francba érdekel engem, hogy a BMW mennyire sikeres. Ingyen se kéne, igen, nem csak úgy beleböfögtem ezt a kijelentést a levegőbe, hanem tényleg komolyan gondolom. Na persze azzal a kivétellel, amit írtam is, hogy ha pénzzé tehetem, akkor persze h elfogadom :)

Az a baj, hogy a BMW volánja mögött ülve képtelen vagy felfogni azt, hogy van akinek bizony nem kéne a csodajárgányod. Ez van, egyszer talán majd megtanulod feldolgozni, ha meg nem, akkor így jártál.

Na béke.
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
A Heroes of Might and Magic sorozat gyakorlatilag mindenkinek a szíve csücske, aki valaha próbálta az első három rész bármelyikét (én speciel a négyes-ötöst is szerettem a rajongók elsöprő többségével ellentétben). Anno a bejelentéskor kicsit alulkezeltük a hírt, hogy egy…..
IDDQD A lézershow te vagy 2011.06.14 22:06:51
Már megint egy zseniális Kinect hack sorozatunkban bemutatkozik egy Matt Davis nevű jóember, aki a Microsoft mozgásérzékelőjére egy szekvencert és pár lézeres látványcuccot kötött rá. Az eredmény:    [namethemachine]_Kinect_2011,05,24 from [namethemachine] on Vimeo.Én…..