Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubul

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Gyurinak megint sikerült jól időzítenie ... Tegnap jelent meg a Heti Válaszban a cikke, amelyben saját farkát nyalja fényesre, gerinc nélkül természetesen könnyű: "Nincs más példa arra a 2008-as válságban és utána, hogy egy ország ilyen gyors…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Ubul 2011.01.27 20:42:47
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat november közepétől hét évig. Az Index információi szerint az ORTT mai ülésén elbukott az elnök, Majtényi László javaslata, nem zárták…..
Bill Clintonról és kedves családjáról forgat filmet az HBO, de nem dokumentarista eszközökel, hanem rendes tévéfilmet. A főszerepekre már meg is nyerték Julianne Moore-t (Hillary) és Dennis Quaid-et (Bill), amin egy kicsit azért csodálkozunk, mert smink nélkül egyikük sem hasonlít…..
Két pikáns hír így péntek délutánra: Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere levelet írt a megyei, az országos rendőr-főkapitánynak, a rendészeti miniszternek és a miniszterelnöknek. Mali egyebek mellett az kérdezi, hogy hogy lehet az, hogy a Siklósi…..
Régen volt vaktérképes játék, a Globetrotter XL e műfaj kedvelőinek szól. A világtérképen kell városokat bejelölnünk, és bizonyos pontszámot el kell érnünk - az egyes szinteken nyilván egyre nehezebb a dolgunk. Rövid munkakerülésre ideális darab.[alternatív link]..
Ubul 2009.02.09 02:21:49
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Ubul 2008.12.12 01:23:02
A Velvet talált rá erre a pöpec kis videóra, amiben Nagy Feró kartárs holtrészegen küldi el a Hal a tortán teljes stábját meg a műsorban résztvevő celebeket a halál faszára. "Nem vagyok én kurva!", mondja a nemzet egykori csótánya. Nem a fenét, Feró, nem a fenét. ..
Ma eszembe jutott, hogy régen jártam a Nitrome oldalán. Felnéztem, és rögtön találtam egy príma logikai játékot, a Numbskullt. A játékban egy csontváz fejét kell a helyére forgatni úgy, hogy a pályaelemek közül egyszerre mindig csak egy négyzetnyit (2*2-est, 3*3-ast, és így…..
Ubul 2008.11.04 20:23:58
Emlékeztek még a Hoshi Sagára (esetleg a folytatására)? Furmányosan elrejtett ötágú csillagokat kellett keresni, rengeteg ötlet volt a játékban. Most megjelent a harmadik rész, és bár már kicsit kezd fáradni a sorozat, még mindig nagyon szórakoztató...
Ubul 2008.10.02 14:42:46
"Pamela régi titkot őriz, és erről bizony még Bobby sem tud. Eltitkolt első házassága azonban nagy vihart kavar, hiszen a váratlanul felbukkanó ex-férj azt állítja, hogy a házasságukat sosem bontották fel törvényesen. A kényes helyzet természetesen felkelti Jockey…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Pár nappal ezelőtt már megírtuk, hogy Jakupcsek Gabriellát augusztus végétől nem fogjuk látni a Mokkában, szülési szabadságra megy, helyettesét pedig már keresik. Demcsák Zsuzsát dobta ki a gép, a TV2 szóvivője szerint hosszas válogatás után esett rá a választás.…..
Roma főzőműsor már indult a TV Paprikán, itt volt épp az ideje, hogy a zsidó konyha titkaiba is belessünk. A műsorvezető Raj Ráhel lesz, innen a műsor címe: Ráhel asztala, és persze nem csak a szokásos főzőcskézés lesz a műsorban, hanem körbejárjuk a "kóser"…..
A Homár sok évvel ezelőtt eszement ötlettől vezetve úgy érezte, hogy Zágráb megtekintéséhez nincs jobb alkalom, mint egy Croatia-MTK Bajnokok Ligája-selejtező megnézése. Az elképzelt, meccs előtti városnézés/kávéházi lötyögés helyett egy rendőrmotoros-osztag azonnal a…..
Ubul 2008.07.15 22:38:42
Üljünk le egymás mellé, mint egy nagy család és nézzük meg a MÁV 2008-as tisztavatójára készült montázsfilmjét. Jobban nem is lehetne gurítani a hétfőt, pláne hogy már kedd van. Na majd ezek a rendes emberek szó nélkül visszavezetnek bennünket a tisztességes…..
Ubul 2008.07.15 22:08:50
Lehet, hogy mégiscsak van Isten, és tényleg egy prűd, szerencsétlen fickó, akinek Semjén Zsolt a legjobb haverja? Mindenesetre a Mokkán most bosszút állt minden eddigi hülyeségükért, csúnya fergeteget küldött a stábra és szétzavarta ez egész bűnös bandát. Ennél már…..
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
Ubul 2008.07.04 23:42:59
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Tegnap a Variety-ben olvastuk, hogy a Discop-on (káajrópai tévévásár) az Endemol üzletet kötött a Cool TV-vel, de azt nem sikerült egészen biztosan kinyomoznunk, hogy mit is vett egészen pontosan az olyan műsorvezető nagyságokkal operáló csatorna, mint Leó. Ha az Endemol jelenlegi…..
Ubul 2008.06.21 01:05:22
A blogban már megénekelt Submachine sorozat alkotója, Mateusz Skutnik újabb point-n-click kalandjátékokkal gondoskodik az ősz hajszálakról: a Daymare Town és folytatása az elődökhöz hasonló, az újdonság talán csak a tusrajzszerű, pofás grafika. A játék beküldője, fordp01…..
Vacak egy este, a tévé visszfénye ott vibrál a halántékunkon lassan alágördülő izzadságcseppen, a sör langyos, a ventilátor pedig olyan lassan köröz, mint a részeg első éves bölcsész négy feles után és egy kiadós hányás előtt. És még csak semmi érdekes sincs a…..