Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatdiplomás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elindítottuk ezt a szurkolói blogot, egy pillanatig sem gondoltuk volna, hogy a Real Madrid akkora pofont fog kapni a sorstól, mint kapott most hétfőn. Bármennyire törjül a fejünket, nem emlékszünk arra, hogy egy focicsapatot a saját élő legendája alázzon meg brutálisan.…..
hatdiplomás 2011.04.18 19:26:49
@Bloberf:
Ez igazabol szerintem nem bizonyithato.
Talan olyasmikbol lehet inkabb mondani ilyesmit, hogy pl a Bilbaot megvertek 3-0 -ra az otthonukban, meg a BL csoportjukban hozott eredmenyek alapjan.
Nem rossz csapat a Real, csak mindenki a Barcahoz hasonlitja, pedig egyet ertek veled: Most semmit nem tud csinalni a Barcaval, de az is igaz amit elotte irtal. A Barca 50 evig alig tudott felmutatni valamit, a Real meg az utobbi 13 evben nyert 3 BL-t meg X bajnoksagot, csak most nagyoon nagy a kulonbseg a Barca javara. Ez meg igy is lesz mondjuk 3-4 evig sztem, ahogy elnezem.
Aztakurva, a retardált légpisztoly csak elsül, ha muszáj. VV Béci, akiről VV Olivér kiverése után már mindenki elkönyvelte, hogy agyonvág mindenkit, és csak a döntőben lehet neki ellenfele VV Alekosz képében, naszóval a Rácz tesók utolsó képviselője elvérzett VV Jerzy-vel…..
hatdiplomás 2011.04.17 23:27:41
Eddig is gyanús volt, hogy Schmitt Pál esetleg Real Madrid drukker, hiszen négy évig volt Magyarország nagykövete a történelem nélküli, csúnyácska spanyol fővárosban. Most azonban – ha nem is hivatalos forrásból – de egy informátorunk megerősítette a hírt.Úgy tudjuk,…..
hatdiplomás 2011.04.15 01:08:04
@pimpalini:
"b) egészségügyi problémái vannak,"

Mármint micsoda? ?
hatdiplomás 2011.04.15 01:18:49
@robot_:
Majd meglátom... ez a csicsáritó lenne a legjobb, de még tul taknyos. A rooney akkor jatszik csak ha van kedve.. nem megbizhato.

@pimpalini:
hat.. igy median keresztul nem tudom eldonteni, de sztem nem igazan lehet egy ilyen megveheto csako... meg aztan hogy menne utanna haza Barcelonaba.. mindenhol latna az uj edzo arcat...
Az egeszseget azt meg nem tudom mennyi kell ehhez.. bar nyilvan jobb ha van.
majd kiderul, most még tuti h van. Az lenne jo, h ha lelép akkor nyerjen, es ugy menjen el h beint Zsozénak. :)
hatdiplomás 2011.04.15 01:26:41
@pimpalini:
Az a baj igazábol, hogy azert kellene nyerni, mert ha marad is G. akkor is az van amit mondasz. Egy Krkic jo, de sose lesz Messi... ugyanez van kb minden poszton. Mondjuk Iniesta meg sztem jo lesz, de Messi jovore mar nem lesz sztem ilyen... es Xavi meg Puyol se. Szoval az lehet amit mondasz, de ez vegulis.. lehet igy is ugy is bekovetkezik. RM-bolis mi maradt, lathatod. Ronaldo? Zidane? R.Carlos? Beckham? (Faszfej) Figo? aztan egyiknek sincs igazi utanpotlasa... talan BuziRonaldo, de az meg nyomi, meg folyton a haját piszkálja, nem komoly jatekos. szopnak is. Kellene megegy ugyanilyen generacio.