Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dikoca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Írországba látogatunk, ahonnan Ravis azért írt (és vállalta az országfelelősi posztot), mert egyre több olyan magyarral találkozik, akik végső elkeseredésükben utolsó fillérjükből, vagy egyenesen kölcsönből érkeztek ki és ennek sokszor nem sikertörténet a…..
Dikoca 2012.10.28 11:30:38
@nyuszigonosz: rengeteg fiatal van a környezetemben, akik friss diplomával otthon ülnek, pislognak mint szar a gazban, hogy oké, itt vagyok, diploma van, kinek kellek? ja hogy senki nem kap utánam, mert nekem kéne utánajárnom? ooo, nem baj, apa anya még eltart egy ideig, eddig is eltartottak az egyetem alatt is, most sem lesz gond... na ez a semmire sem viszi.
  Le a kalappal SP, a Jonas Brothers, a New Kids on the Block meg az összes tinibálvány előtt! Most már én is tudom, hogy tíz év körüli kiscsírákat szórakoztatni nem éppen fáklyásmenet.   Történt a múltkor ugyanis, hogy a Rozi tanévkezdő pizsamapartit rendezett…..
Tizenhét a Hangulat 2011.01.24 10:17:00
 Játszik velem a délután: Hangulattal kártyázunk.Szeszélyes egy lapjárás.(-…még tartom a tétet!)A Hangulat. Már megint. Hogy miért mindig engem talál meg…?! Ezerarcú, ezerszínű. Neked kedvest hazudik, nekem szépet, aztán ledobja varázscsuháját, és ráteríti…..
Dikoca 2011.01.24 19:57:37