Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoNVeD

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államok az utóbbi évszázadban szinte folyamatosan az ígéret földje volt emberek millióinak, és ma is az, csak ma jóval nehezebb letelepedni ott, mint akár pár évtizeddel ezelőtt. A lehetőségekről és a szabályokról Sándor írt részletes és érdekes…..
 Egy rövid, lényegretörő videó, amelyben a legelső Serious Sam játék két titkos pályáját mutatom meg, és persze a hozzájuk vezető utat is.-----------------------------Zene:Serious Sam - TFE OST - Thebes - Suburbs Fight ThemeSerious Sam - TFE OST - Sacred Yards Peace ThemeSerious…..
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
Egy pár apróság ebben a 'nagyszerű' játékban, amit freddyD (a Rossz PC Játékok Sorozat guruja) nem mutatott be a videók időkorlátai miatt.  A videó megtekintése előtt ajánlott megnézni a Rossz PC Játékok Sorozat: America's 10 Most Wanted c. videót, amit itt…..