Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuji

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, szegény Tokaj Kereskedőházból, vagy abból, ami a romjain létrejöhetne, a büdös életbe nem lesz már semmi. Ma éppen a nagyobbik kormánypárt szocialisták tartották fontosnak, hogy beszóljanak a kisebbik kormánypárt szabad demokratáknak, akik gazdasági…..
kuji 2006.09.12 13:28:42
Szia py!

Kösz a segítséget a gondom megoldásához. Az az igazság, hogy névszerinti konkretizálással könnyebb keresnem a megfelelő palackot.
A St. Andrea Napbor-ra vonatkozó javaslatodra nagyon bemozdultam, mert jól rá éreztél, hogy a laikusnak (mármint nekem) persze a dekoratív kinézet is számít, főleg, ha ajándékba adja. Így ő lett az első számú jelöltem. A Tamás olaszrizling is bejátszik főleg így, hogy Octopus javaslatával is összecseng. Sajnos, a 2003-as Figula Szilénusz felhajtására már valószínűleg nem lesz időm, de mint jövőbeli tippet, köszönettel eltárazom.
Az unokatestvérem egyébként nem igazi szakértő, de azon a szinten biztos túl van, hogy jó tegyétek ide az asztalra a palackot, nekem mindegy, így is, úgy is megiszom. Szóval vannak elképzelései a jó borról. Hogy mennyire gourmet, vagy nem tudom ezt sem, hogy ilyenkor milyen kifejezést szoktatok használni, azt azért sem tudom lemérni, mert nem ismerem a borkóstolás csínját-bínját. Annyit tudok, hogy van egy sommelie barátja, akivel, naná hogy borokról szoktak beszélgetni, és akit én sajna, nem ismerek!
Számomra csak most derült ki, amikor el kezdtem keresgélni a neten, hogy ilyen nívós borászportálok vannak, amihez gratulálok! Annyit mindenesetre magam is profitálok a dologból, hogy ezentúl kihagyom a tescós és egyéb helyeken árusított, fekve tárolt, száz forintokba kerülő borokat. Valahogy jobban kéne tudatosítani az átlag magyarba, hogy az nem minőség! Üdvözlettel és köszönettel: kuji