Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuhanorepülés

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közgáz diákjai képesek szembenézni a ténnyel, hogy a világ kegyetlen hely, vélekedhetett a fővárosi hivatalnok, amikor kijelölte az egyetem előtti kerékpáros nyomvonalat. Az egyetem előtti szakasz ugyanis a macskakőre került, arra a felületre, amelyen rázkódva a…..
zuhanorepülés 2013.06.03 22:57:34
@Normális: Ne légy demagóg:)A piros lámpánál megállt mellettem egy bicajos, annyira megdöbbentem, hogy lehúztam az ablakot, hogy megsimogassam a buksiját. Erre nem franciául szólalt meg..Trianon előestéjén..:D:D:D:D Na ez az igazi döbbenet..:D
Belsőség Heti merítés 2013.05.19 09:50:31
Ritkaság Francia kocsikból átülve nagyon furcsa, főleg, hogy előtte olaszt sohasem vezettem. Minden kicsit máshol van, minden kicsit másképp működik; furcsa, de egyáltalán nem kényelmetlen. Az én kredencem, avagy: Így öregszik egy autó Kanadában. Igazából egy s70-es…..
zuhanorepülés 2013.05.19 15:57:57
@ZF2: Hátt..ha ennyien állítjátok, biztosan. Persze, mint tudjuk, mindenki saját magából indul ki..Itt lehetett a probléma..:):)
Hamarosan véget érhet a céges telefonok és laptopok kora. A vállalatok közel kétötöde kíván felhagyni azzal a gyakorlattal, hogy céges infokommunikációs eszközökkel látja el alkalmazottait – derül ki a Gartner piackutató cég globális felméréséből. Eszerint a válaszadók…..
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
zuhanorepülés 2012.10.07 11:14:28
@Giedi: ..hihetetlen, hogy az emberek még mindig az igazságot és a realitást várják..a nézettséggel és a bevétellel szemben..:):):) Egy Maunika-shown felnőtt nemzedéknek mi mást adnának?:)
A BKK Futárról (FUTÁR = Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) már hónapok óta keringenek hírek: azt ígérik, ez lesz "az évtized egyik legjelentősebb tömegközlekedési fejlesztése Budapesten". Kiindulva az előző évtized "fejlesztésdömpingjéből", azért ez még…..
Általános öröm a szerkesztőségben: előkerült Nastyfiú és újabb kalandját osztja meg velünk!A masszázsblog  ötödik évfolyamát írjuk és talán másodszor fordul elő, hogy olyan sztorit közlünk, ami masszázs+dugás szolgáltatásról szól, a mesterségesen ritkuló…..
Belátom, a napórának – bármennyire is szeretem – rengeteg hátránya van. Helyhez kötött, nem mutatja az időt sem éjjel, sem borús időben és nem hogy másodperceket, de perceket se nagyon olvashatunk le róla. Arról nem is beszélve, hogy védtelen olyan civilizációs…..
zuhanorepülés 2012.03.28 09:41:59
@Vahakomb: majdnem eltaláltad...Csak nem Központi, Hanem Nemzeti Napóra Ellenőrző Hivatal..:D
  Azt már mi is megírtuk, hogy igen, lesz a Bridget Jones filmnek harmadik része. Várjuk is meglehetősen és persze reméljük, ez inkább az elsőre hajaz majd, mert a második az helyenként (stílus)paródiás (direkt írtuk így és nem külön) elemeket tartalmazott. Szeretjük…..
zuhanorepülés 2012.02.05 09:10:52
  A Reebok CrossFit egészen extrém promócióval keltette fel a márka iránt érzékenyek érdeklődését 2011. november 17-én. Egy brit művészt, Joe Hill-t kérték fel a 3D Joe and Max cégtől, hogy alkossák meg a világ legnagyobb aszfaltrajzát termékük népszerűsítéséhez. A…..
zuhanorepülés 2011.11.19 17:12:55
@Árpa Jankó: Hm..a videó címsora nem volt segítség a hír közlőjének...mert..a 2D, 3D kifejezések értelmezésén felbuzdulva..Őt nem nevezném írónak...
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
zuhanorepülés 2011.11.13 18:58:29
@csodatévő dzsagodar: nicsak..egy troll:D
az elmúlt 20 évben az én életemben sem voltak jelen..mert 10 éve követem őket.sziget, pecsa, dunaújváros, fesztiválok....
ha Te fél éve hallottál róluk..örülj..jobb későn, mint soha:))
    Szabó Zsófi lett az év álomnője. Hurrá! Meg is köszöni mindenkinek, de annak már kevésbé örül, hogy nincs pasija. Az xnews.hu-nak elmondta, vagyis inkább hosszas unszolás után el bólogatta, hogy már több, mint két hónapja nem feküdt le pasival. Azt viszont…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
comment:com Best of Éden Pista 2011.03.25 11:30:00
Nemcsak az RTL, a Viasat3 is rendelkezik egy olyan programmal, ami naponta a képernyő elé ülteti a rajongókat, mégpedig az Éden hotel nevű realityvel, ami ha lehet, a felszínen még egyszerűbb mint a Való világ, hiszen a játékosok egy trópusi paradicsomban (Kolumbia) lustálkodnak egy…..
zuhanorepülés 2011.03.25 15:34:06
@Dr. Age: A szerszámát örökölte??? Melyiket?:) Szerintem ebben a környezetben leginkább a sarokcsiszolóval járt volna jól örökségügyileg..annyi ott a repedtsarkú, akiket rendbe kell hozni...:D

A műsor szerintem nem valami színvonalas, egyszer-egyszer néztem bele, de a kommentek..azok vernek mindent:)
Régi védekezési trükk, hogy más használta a WI-FI hálózatomat, de lehat akár igaz is. Mindenesetre kevesen tudják, milyen veszélynek teszik ki magukat, ha nem titkosítják le körültekintően. A rágalmazás a legenyhébb bűncselekmény, lehetne akár tiltott pornográf felvétel való…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Hogy tehettem ilyet, mert ő közben mondta h ne írjam, de csak folytattam. Hogy tehettem ilyet, annak az embernek az autójával, aki érte annyi mindent tett?Sziasztok!Két szakítást is szeretnék megírni, mindkettő nonszensz...Tibi 1:Én 23 éves lány, ő 32 éves fiú.2010 november…..