Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merci-autósbolt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még évekkel ezelőtt jártamban keltembe az online világában, egy fantasztikus ütőhangszerre lettem figyelemes. A neve Hang drum. Ez az ufó kinézetű hangszer egy komplett előadás alatt teljes katarzis élményben tudja tartani a hallgató közönséget.A wikipédia magyar bejegyzése…..
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Merci-autósbolt 2013.01.10 23:28:44
@S1980: Ha jól értettem Skoda dugóról és hüvelyről volt szó. Tehát lehet, hogy változik valami. Talán emlékszel a zsugorhajtókaros Lada motorra 1200-ből 1500 lett.Csupán a hajtókart és a főtengelyt kellett cserélni. (a főtengely sonkából is kellett "faragni".)
Merci-autósbolt 2013.01.11 00:14:47
@S1980: Az nem várható el egy riportertől, hogy mindent szó szerint leírjon.Elsiklott egy mondat felett. Itt is ez történhetett. Szórakoztató volt az írása ezért elnézem neki.
A csikósnak nem nézem el mert őt utálom.
És akkora blődségeket ír ami már fáj egy valamelyest hozzáértőnek. Bár lehet, hogy a szarthoz laikus vagyok azért van ez.:-)
Ugyebár én egész nap csak hibás Merciket látok.
Ergo a Merci szar. De nem , nem ezt gondolom legalább is 1995-ig a csúcson voltak (és még mindig működnek szinte hibátlanul Mercedes 124 az eddigi legmegbízhatóbb autóm) 1988-ból 350ezer km-rel újszerű. Imádom.
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Merci-autósbolt 2011.01.24 12:56:56
Na végre, hogy szó esik erről!
Már millíószor kértem mindenkit, hogy beszéljünk róla!!! Mert el kell terjednie a köztudatban!
Már régebben nyitottam egy topikot:
torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9157354
Én bizony egy fanatikus "kapcsold fel a világítást!" kampányoló, őrült vagyok.
Előfordult már, hogy addig mentem egy nő után(nem is arra volt dolgom)amíg mellé dudtam sorolni. Mert bizony a töksötétben(kivilágított úton) világítás nélkül haladt. De olyan is akad néha aki csak azért sem kapcsolja fel. Sőt a haverok szerint előbb-utóbb valaki meg fog verni mert szólni merek.