Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrisken

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer James Zarei-től valamikor az éjszaka közepén 150 kilométerrel a lábában a BBC  - amúgy igazi angolos hűvös lezserséggel - megkérdezte, hogy "Hogy van?". Zarei mondhatta volna, hogy baszott szarul, hogy a töke tele az egész görög út- és lélekvesztővel, vagy hogy éppen menjenek a fenébe a…..
Enyhén debil grafika, cuki kerettörténet - és máris kész egy olyan játék, amivel pillanatok alatt elröpül az idő. A Sushi Catben adott a macska, aki egy kirakatban ülve meglátja élete szerelmét, azonban különféle akadályok állnak köztük. Ezekre pedig a megoldás nem…..
Ficsor Gergely alias LiszkaY már három játékkal szerepelt a blogban, és most újabb művével érdemesült a posztra. A Flags igen egyszerű játék, a világ országainak zászlóit kell kitalálni, és ahogy haladunk előre a játékban, mindenféle segítségeket (időbónusz, egy rossz…..
Munkakerülésben gazdag új évet mindenkinek! Visszatértem a trópusokról, hétfőtől újult erővel posztolom a flashjátékokat. Előbb azonban – ahogy a második KMK-szülinap idején ígértem – jöjjenek 2009 legjobbjai (holnap pedig a legbénábbjai). Vagyis lássuk, hogy a…..
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
Volt már néhányszor gyorsgépelős játék a blogon – legutóbb egy facebookos –, de a Clockwords: Prelude az egyik legjobb a műfajban. Az ilyen játékokban ugye általában megadott szavak begépelésével ölhetjük az ellent, de ebben a mutációban bármilyen angol szóval…..
Emlékeztek még a Demolition City-re? Épületeket kellett felrobbantani úgy, hogy a romok ne legyenek túl magasak. Azóta kijött a játék második része is. Pályából több lett (5 világra felosztva), akadnak a korábbiaknál nehezebbek is, valamint a robbanóanyagok száma is…..
Toto92 kolléga ismét igazi point-n-click gyöngyszemet passzolt át nekem, hála Imhotepnek, hogy nem nagyon szereti a műfajt. Egy szimpatikus kockavilágban kell egy nagymenő ügynököt, Cuboyt hozzásegítenünk ahhoz, hogy rövid időutazás után a vadnyugat világában győzhesse le az…..
chrisken 2009.10.24 11:03:38
@nyauuuuu: Én is egy régi gépen játszottam, úgy látszik most pont ez a jó! Mert én erőlködés nélkül olyan gyorsan mentem, hogy még meg is kellett állni egy kicsit, mert nem lehet egy képernyőnyivel lehagyni black horse-t (vagy kit) :D
A Plants vs. Zombies az egyik legjobb dolog, ami a lövegtornyosként is emlegetett tower defense műfajjal történhetett. Nincsenek túlbonyolítva a pályák, viszont a lövegtornyok – a címben szereplő növények – nagyon változatosak, akárcsak az ellenfél zombik. A grafikát…..
A bowling színes és nagy népszerűségnek örvendő sport, emellett az egyik legrégebbi játék a világon. Hajdanában én nagyon szerettem, így nagyon örültem a Bowling Buddiesnak a Facebookon, hiszen itt - ha csak virtuálisan is - módom van akár egyedül gyakorolni, akár az…..
Remek játékot javasolt kisnyuszika nevű kommentelőnk, örök hála és köszönet érte ezekben a jó játékokban ínséges időkben. Volt már több "faltól falig" játék a blogban, emlékezetes az Orbox B és az Excit!, mindkettő igen ötletes a maga nemében. A Cyad annyiban…..
Folytatjuk a Facebook legjobb játékait bemutató sorozatot. Mai jelöltünk furcsa állat, mert földrajzi műveltséget mér, de igazából a gyorsaság számít benne leginkább. Természetesen a Geo Challenge-ről van szó. A játék négy részből áll (és ha jól tudom, fizetős…..
chrisken 2009.08.12 23:50:30
@Jester: hol van toplista? a boxes-ban nem látom... :(
én is csak itt vagyok "jó", most 36k, de még bőven lehetne javulni. Bár nem tudom, hogy van-e még értelme :)
Régen volt várvédős játék, pedig ezeket sokan szeretitek. A műfaj legutóbbi nagy sikere az Epic War 2, ami kicsit talán összetettebb, mint a legtöbb hasonszőrű cucc. Adott két vár, a miénket az ellenséges építményből kiözönlő katonák támadják. Először egy hatalmas íjjal…..
chrisken 2009.01.06 20:41:37
@szbszig: felénél?? nekem akkor küldték a hatalmas rohamot, amikor már szinte semmi nem maradt a várból. :D a legjobb: 25000-es várból maradt 380 egység, és akkor küldte ki a millió legerősebb egységet meg vagy 3 sárkányt. :D
Egy kolléga küldte el a Zwingo linkjét, újabb programmal gyarapítva a blogban közölt, egyszerre bosszantó és zseniális ügyességi játékokat. A pályákon egy kis golyót kell húzogatnunk, amihez egy nagyobb van hozzákötve. A pályák közepén egy fehér golyó áll, őt kell…..
Ritkán teszek ki reklámcéllal készült játékokat, de a Macskafogó II-t népszerűsítő pókert nem tudom kihagyni. Egyszerű hold’emet tud csak a program, találni a neten ezer bonyolultabb pókerszimulátort, na de itt Grabowskit lehet kifosztani és Mr. Teufelt lehet megszívatni egy…..
Pénteki levezetésnek könnyed gyilkolászás jön príma grafikával és stílusos zenével. Isótól kaptam a linket, úgyhogy át is adjom neki a mikrofont: „Remek játék azoknak, akik jobban szeretnek ölni, mint dolgozni. Caligulával kell Róma hét dombját felkutatni különböző…..
Marcellnak köszönjük a falbontó játékok egy érdekes képviselőjét, és át is adjuk neki a szót: „Különlegessége, hogy nem egyenletes sebességgel mozog a golyó, hanem működik benne a gravitáció, így viszonylag realisztikus a mozgás.” A másik kellemes újítás, hogy…..
chrisken 2007.09.27 16:16:56
Elnézést a hosszabb szünetért, természetesen a Sziget volt az oka. Persze amíg részegeskedtem fontos oknyomozó újságírást végeztem, érkeztek jobbnál jobb játékok a KMK levelesládájába. Itt van mindjárt a Hoshi Saga. Az köztudott, hogy a legfurcsább flashjátékokat a japánok…..