Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vity0

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg a magyar hadsereg felszerelésének utolsó itthon tervezett és előállított darabja, a felderítők számára tervezett zsák volt. Néhányan sokáig hitték, talán még most is hiszik, hogy a Gurkha lesz a következő, hisz használ egy MH logót. Na most ez így ebben a formában…..
Combat Gear Blog Tipikus 2014.04.25 08:00:00
Pár napja egy orosz hadgyakorlaton készült ez a fotó, amin két tengerészgyalogos sétál el az ugrózónából. A kép érdekessége, azon felül, hogy védőmellénybe hajtották végre az ugrást, hogy nagy valószínűséggel a vidáman mosolygó hölgy összecsomagolt ernyőjét is a…..
Vity0 2014.04.28 08:56:59
Előző bejegyzésben szó volt a Blackwaterről. Találtam pár videót, amit Irakban készítettek, és az ő mindennapi munkájuk során készültek. Talán jól szemléltetik a velük szemben táplált ellenérzéseket. Noha a másik oldalról el kell mondani, hogy nem minden az aminek…..
Combat Gear Blog 82M kezeslábas 2012.01.18 19:00:00
A 82M kezeslábas a felderítő erők számára készült. Korábban mind a határőrség mind a felderítők számára már rendszeresítettek terepszínű kezeslábasokat.   A kezeslábas szabadabb mozgást biztosít és így a zubbony se gyűrődik fel vagy csúszik ki a nadrágból.…..