Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GasztroFan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi helyeken lehet ingyen hozzájutni a Lángoló Gitárok nyomtatott kiadásához:I. kerületFrancia Intézet, Fő u. 17.Tabán Mozi, Krisztina krt. 87-89II. kerületBem Mozi, Margit körút 5/b.Broadway Ticket Office, Gábor Áron u. 74-78.(Rózsakert-1)Híd Bisztro, Germanus Gyula park…..
eat IT Heti menü 01 24-28 2011.01.24 07:00:00
A hajtás után heti menü, kattintásra nyomtatható méretben.Ne legyetek restek holnap visszajönni, megint játszunk pizzáért! ..
GasztroFan 2011.01.27 10:40:23
@kundenstatus: Köszönöm a jó tanácsokat, de azt hiszem kicsit félreérted a helyzetet. Azt hiszem, ma már nem vmi kegyként kéne felfogni azt hogy desszertet kaphat az ember egy menzán (akár a teljes nyitvatartás ideje alatt is), hanem a szolgáltatás részeként. Márpedig ha ezt annak tekintjük, akkor jó lenne azt az adott körülmények között minél magasabb színvonalon nyújtani. Természetesen senki nem vár el herendi porcelánt és házi pincért egy menzától. De nincs mindig lehetőség arra, hogy pontban déli 12-kor menjen az ember ebédelni, gondolom ezért is tart nyitva az étterem 3-ig. Megjegyzéseimet csak javító célzattal írom, ha már megadatik rá a lehetőség! De nekem nagyon úgy tűnik, hogy te vmilyen benfenntes lehetsz...