Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angel8_anita

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Guruló Kutyulók Beköszöntő 2011.06.27 15:23:00
Sziasztok,azért indítottuk ezt a blogot, hogy bemutassuk az Európát átszelő utunkat, egészen a felkészüléstől kezdve az induláson keresztül a távoli hazaérkezésig.A bicajos túránk alapvető mozgatórugója, hogy a hétköznapi ember is meg tudja valósítani az álmát, ha…..
Android Szúnyogriasztó Androidra 2011.05.27 11:31:00
A hétvégén kirándulni mész? Víz mellé? Nem víz mellé? Nem baj... szúnyog lesz? Van ellenük appod? Ha nincs, ajánlunk egyet: az Anti Mosquito reklámokkal ingyenes háttérben futó alkalmazás, mely az átlagos emberi fül által hallható frekvenciatartomány fölé eső hang, ultrahang…..
Appleblog Űrbe megy az iPhone 2011.06.16 16:09:00
A NASA többnyire magának legózza össze a kísérletekben résztvevő eszközöket, de megesik, hogy készen megkapja őket: mint például most, amikor két iPhone 4-et visznek fel az űrbe az Atlantis fedélzetén. A telefonon nem valami spéci operációs rendszer fut majd, hanem egy sima iOS,…..
angel8_anita 2011.06.16 20:00:02
Annyi vélt és valós felmondásról hallottunk, hát itt egy sokkal örömtelibb lehetőség: Woz azt állította a Reutersnek, hogy megfontolná, visszamenjen-e az Apple-höz. Persze azzal együtt, hogy Woz egy szerethető kütyümániás és tehetséges mérnök, aki Segway-jel megy vécére is,…..
Ez tök komoly, semmi gusztustalankodás! Ha jobban megfigyelitek, nem csak a ‘móka’, de az ‘egészség’ címkét is megkapta a poszt! A PoopLog segítségével az úgynevezett Bristol széklet skála (Bristol Stool Scale) és a saját megszokott teljesítmény alapján…..
 Köszönjük, gratulálunk a mamának, és várjuk a további fotókat a csapatról! Megszülettek Perla és Póker utódai, 6 szuszogós boxer. A picik és anyukájuk jól vannak, szuper anyuka. A kicsik közül az egyik dupla akkora, mint a tesói… Most a 4 lábú, csukott és…..
A fickó a premier előtt már beszélt arról, hogy milyen nagy szüksége lenne a második generációs iPadre, és most végre megkapta. Colbert, aki nálunk főleg azért ismert, mert mozgalmat indított, hogy róla nevezzék el a Megyeri hidat, örül a cuccnak, de már unja, és iPad 3-ast…..
angel8_anita 2011.04.05 16:36:04
A külföldi források szerint az iPad második generációját március másodikán ismerhetjük meg egy San Francisco-i eseményen, ugyanakkor arról semmit sem tudunk, hogy mikor kezdik el árulni.A pletykák persze nem ennyire pontosak, általában arról szólnak, hogy az új tabletet a…..
angel8_anita 2011.02.23 08:37:30