Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MemphisRayne

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
MemphisRayne 2011.01.24 08:34:54
Tisztelt Hozzászólók!

Vonjunk le néhány egyszerű következtetést:
1. Nyílvánvalóan nem a repülőtéri dolgozók tették tönkre a kihelyezett telefont,mivel ez az állásukba is kerülne.
2. Ha a kedves posztoló teljes egészében közzé tette volna a képet akkor láthatnánk hogy a pult használaton kívül van, sem szék, sem számítógép, sem papírok, sőt még világítás sincs.
Tény hogy régen ezt is használta a handling cég de mióta 2 külön cég végzi a földi kiszolgálásta 2A és 2B terminálon, ez a pult a Malév tranziton belüli pultjába nyílik, a Celebi pultja a trazit másik sarkában van, ezért a telefon, valamint hogy aki már egyszer kiment és nem tud visszamenni a tranzit területre hogy bejelentse a kárt vagy hiányt ezzel a telefonnal tudja a handling céggel felvenni a kapcsolatot.

Könnyű mindig valamilyen hibát keresni a szolgáltatásokban, nyílván senki sem makulátlan de ennyire primitívek ne legyünk már hogy a nyílvánvalót nem látjuk, vagy csak dühöngeni szeretnénk egy jót.

Vagy a kedves posztoló be tudott volna jutni máshogyan is a handling céghez? Mert ha igen akkor rendelkezik belépő kártyával, tehát reptéren dolgozik vagyis a saját munkahelyét szidja.

A telefon állapotát nézve jó sok "kedves" "türelmes" és "intelligens" ember utazik a világban.

Jah és Én nem ezt a telefont láttam a közelmúltban vagyis, észlelték a problémát és megoldották.

Valamint szerintem azoknak akik repültek már Karácsony és Újév környékén nem kell bemutatni a káoszt ami nem csak Ferihegyen hanem a világban zajlik.

Üdv : Egy Utazó.