Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipos Márton

29 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a Fegyvernepper bemutatójában megígértem ezt a videót, de sajnos csak most sikerült előállnom vele, mert valahogy mindig közbejött valami más. De most végre megvan!..
 Egyre gyakrabban,úgy viselkedem a zenehalgatásom során,mint egy missziónárus a bibliaolvasással.Buszon vagy vonaton utazva hallgatva más fiatalok(már amennyit kilehet venni a hangokból)éppen aktuális zenéjét azon gondolkodom,oda kéne mennem és megmutanom...ezt hallgasd…..
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
„Odalép hozzám a folyóson, merev az arca, semmi érzelem, majd hirtelen mégis elmosolyodik, olvadozik. Kezében volt a virág, egyszer csak azt mondja, hogy nem kell neki” – pszichoboy sztorink már sok volt, nem is emlékszem, hogy pszichogirl-ös volt-e már. Ha nem, akkor ez…..
Sipos Márton 2011.01.24 22:15:31
A srác nem tud gitározni, de mégis megoldotta: egyenként vette fel a hangokat, majd összevágta...
Először is, a cím provokatívnak hangozhat, de sebaj, ugyanis pontosan ez volt a célom. Az embereket gyakran csak sokkolva lehet felébreszteni a hétköznapi álmaikból, és ehhez a blogbejegyzéshez éles elmére van szükség, különben nem hallja meg senki. Az Istehitről van most szó, de…..
Van egy mondás, hogy a pokolban a magyarok számára fenntartott szurkos üstöt nem örzik, mivel nem kell félni attól, hogy megszöknek onnan, ugyanis amint az egyiknek sikerül majdnem kimászni, a többiek biztosan visszahúzzák. Mi sem bizonyítja ezt jobban egy felháborító szöveg,…..
E világon ha ütsz tanyát, hétszer szűljön meg az anyád! Egyszer szűljön égő házban, egyszer jeges áradásban, egyszer bolondok házában, egyszer hajló, szép búzában, egyszer kongó kolostorban, egyszer disznók közt az ólban. Fölsír a hat, de mire mégy? A hetedik te magad…..
Vannak időszakok amikor gyorsan jönnek az ötletek, és percek alatt képes vagyok megírni egy blogbejegyzést, és vannak időszakok, amikor "alkotói válságban vagyok".  Legutóbbi bejegyzésem óta eltelt egy hónap. Most már tényleg ideje volt valamit írni, mert nem véletlenül…..
Pár hónapja valaki linkajánlót küldött nekem a nyugoggyálle.hu weboldalról. Az oldalt Mucsi Zoltán reklámozza fanyar humorával, én pedig röhögök rajta valahányszor megnézem a videóit. Évekkel ezelőtt volt szerencsém őt élőben is látni közvetlen közelről, amikor a…..
"Ne fárassz már" szokták mondani néhányan, amikor viccet mesélünk nekik. Nem tudom, miért van ez, de én minden viccen tudok nevetni, és soha életemben nem voltak logikai elvárásaim, hogy egy viccnek milyennek kell lennie. A vicc az vicc és kész, nem pedig kritizálni való…..
  Vegyél a Tesco-ból fagyasztott szilvásgombócot, és "felejtsd el" a hűtőbe rakni pár órán keresztül. Helyette tedd inkább a radiátor közelébe, majd kezdj el Facebookozni és felejtsd ott magad két órán keresztül. Majd két óra elteltével kezdj el sopánkodni…..
[caption id="attachment_61" align="aligncenter" width="562" caption="A szomszéd macskája türelmesen várakozik...."][/caption] Be kell vallanom, nem különösen rajongok a macskákért. Sokkal inkább kutyapárti vagyok...gondoltam egészen idáig. Sosem volt macskánk, merthogy nem is igazán…..
Imádom a filmzenéket. Nem csak, hogy imádom őket, hanem felismertem, hogy én is ezt akarom hivatásszerűen csinálni. Ez az a művészeti forma amelyben teljesen kitudom fejezni magam. Színpadi embertől az emberek azt várnák, hogy előadóművészeti ambicíói legyenek, de nálam más a…..
Látod édesanyám, látod édesanyám, miért szültél a világra? Inkább dobtál volna, inkább dobtál volna a zavaros Tiszába. Tisza vize vitt volna a jeges Dunába. Bár ne lettem volna, hogy ne lettem volna senki nek a babája. Nincs már páros csillag, nincs már páros csillag, mind…..
Két év után újra Veszprémben jártam. Úgy időzítettem a nyári látogatásomat, hogy az utcazene feszitválon már ott lehessek. Minden simán indult, már Ferihegyen is csak öt percet kellett várnom a csomagjaimra, és harmadikként megjelent a futószalagon. Istenem, de jól éreztem…..
A srác nem tud gitározni, de mégis megoldotta: egyenként vette fel a hangokat, majd összevágta. ..
Haven't seen you for quite a while I was down the hole just passing time Last time we met was a low-lit room We were as close together as a bride and groom We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time Except you You were talking about the end of the world I took the money I spiked…..
Június elején volt szerencsém ellátogatni az írországi Ashford kastélyba. Jelenleg Írország legelitebb kastélyszállója, ahol már világsztárok is megfordultak, és megfordulnak mind a mai napig. Maga a kastély Cong nevű kisfalú mellett helyezkedik el. A falú egy-két szűk…..
Június elején volt szerencsém ellátogatni az írországi Ashford kastélyba. Jelenleg Írország legelitebb kastélyszállója, ahol már világsztárok is megfordultak, és megfordulnak mind a mai napig. Maga a kastély Cong nevű kisfalú mellett helyezkedik el. A falu egy-két szűk…..
Via, via, vieni via di qui, niente più ti lega a questi luoghi, neanche questi fiori azzurri… via, via, neache questo tempo grigio pieno di musiche e di uomini che ti son piaciuti, It’s wonderful, it’s wonderful, it’s wonderful good luck my babe, it’s wonderful, it’s wonderful, it’s…..