Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drzyx

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És most hogyan tovább?Mint láthatják, nem szűntünk meg, nem vett át minket a mandiner (Rajcsányi Gellértnek egyszer majd jövök egy sörrel, mert palizáltam a nicknevét), áprilisi tréfánkat a Helyzetre tekintettel ezennel lefújjuk. Aki megijedt, lélegezzen mélyeket, aki meg egy…..
drzyx 2012.04.01 17:13:31
@MolnarErik: Most tényleg a Heinemannak kell Németországban, német bírósággal a kizökkent időt helyrelökni Magyarországon?
drzyx 2012.04.01 17:16:32
@acs63: Már megválasztották az újat (Szél), aki "jó kapcsolatokat ápol" a jelenlegi kormánnyal, még kezet is fog csókolni, a SOTE is sikeresen lejáratja magát...
Örülünk, Vincent? OMG Vincent 2012.04.01 12:00:00
  Az Örülünk, Vincent blog nem szűnt meg, csak kissé átalakul. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság NER/201204-1 sz. határozata alapján jogsértő tartalom ismételt közlése miatt ideiglenesen felfüggesztette a médiaszolgáltatás továbbítását, azaz magát a blogot. Az…..
 ..
drzyx 2012.03.16 10:30:19
@Dr. simonmondja.: gonosz vagy! Hetekig gyakorolták a rogyasztást és még így is színpadi süllyesztőt kellett beépíteni.
 A videón 10.53-tól alig hallhatóan, de azért jól kivehetően a következőket mormolja :  "Jövőre tizenkét évre csökkentjük az iskolakötelezettség felső határát, és utána téglánként adom el nektek a kínai nagyfalat. A szép Irina könnyesre fogja röhögni…..
drzyx 2012.03.15 22:40:48
@Kettes: Nem vitték, nem fért fel az arca a vonatra...
A Selmeczi Gabriellából áradó sötét anyag immáron az egész Föld elpusztításával fenyeget. Fidesz: Swoboda lábbal tiporja a sajtószabadságot Budapest, 2012. február 14., kedd (OS) - Swoboda úr lebukott. Lábbal tiporja a sajtószabadságot, amikor elő akarja írni, hogy magyar…..
drzyx 2012.02.17 23:05:34
@Kettes: na most ez tényálladék fennforgása vagy csak egyszerű vélemény?
Rövid lesz, mert már én is unom, de ennek a pofának itt a helye, mert úgy gondolom, hogy ez a sorozat valahol egy kicsit afféle fekete doboz is, mit lehessen tudni, hátha majd valaki mégiscsak kíváncsi lesz, hogy mi okból zuhantunk le mi, a világ esze.   dr. Zsiga Marcell…..
Egyrészes "Népszerű menedzsment tudományok" sorozatunk mai részében a blog.hu közéleti blogjainak BCG-mátrixát mutatjuk be. Mondjuk, amikor elkezdtem, még vagy vicces volt, vagy értelmes, de most má..
Örülünk, Vincent? Kemény hideg 2012.02.09 17:40:00
A rendőrség adatai szerint január elsejétől az országban 55 ember halálát okozta kihűlés. Ukrajnában 135 ember halt meg. Lengyelországban 50, Oroszországban 64, Romániában 39, Szerbiában 6 a CNN szerint.Semmi feltűnő, mi? 2011 kemény telén, amikor Orbán Viktor…..
Káromkodós posztnak indult, de aludtam rá egyet. Viszont a téma olyan, hogy pár lófasz nélkül ezt megúszni még alapjáraton sem lehet. A jónevű Főpolgármesteri Hivatal tollat ragadott és levelet írt a Magyar Narancsnak. Idemásolom, tegyünk egy próbát, ha a kedves olvasó el…..
drzyx 2012.02.04 13:59:43
@maroz: Igen, erre én is azonnal felfigyeltem, mondom, na ebből biztos kihoznak valami jó kis összeesküvést, különösen, hogy a space-re lecsapni kívánó Travel Service bejelentette, hogy először Tel Aviv-i járatot fognak indítani, nyilván ott is találnak a cég körül rágcsálni valót.

Ami viszont mintha nem tűnt volna fel senkinek, kedden Giro-Szász Olgánál egyértelműen, többször elmondta, hogy a Magyar Kormány egy Budapest székhelyű légitársaság fenntartásában érdekelt, gondosan kerülte a Malév nevet, persze szokásos módon a kevésbé felkészült kremlinológusok számára úgy tűnt mintha a Malévról beszélne.
Mondtam is, hogy a Malév napokon belül bedől, nyilvánvaló, hogy a kormány lemondott róla, csak figyelni kell egész pontosan mit mond akit éppen mikrofon elé küldtek, mert szándékosan duplafenekű és patikamérlegen mérték ki minden szavát.
 A civilek által szervezett, kormányt támogató mai rendezvény befejeződött. A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Közép-Koreában ekkora tömeg még nem demonstrált a Bátor Tanító kormánya és politikája mellett. Rendőri…..
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
drzyx 2012.01.11 21:28:35
@brabant89: olyan TV tornás...
Hűséges olvasóink tudják: mi itt a Vincenten mindig úgy szolgáltuk a köz érdekét, hogy nem vártunk érte hálát vagy pénzbeli ellenszolgáltatást. Most, hogy látjuk, hogy a hazának szüksége van néhány biztató szóra, hogy kilábaljon a második világháború utáni legsúlyosabb…..
drzyx 2012.01.06 10:59:22
@jotunder: erre a kis időre kár volt levenni a kabátját (jó az a kép)
Már megint jön a hétvége és az elmaradhatatlan kérdés: mit főzzek? Ez csak látszólag egyszerű kérdés, ugyanis ez remek táptalaja lehet egy komoly családi veszekedésnek, amelynek a vége könnyen lehet egy „akkorfőzzélte” jellegű háziasszonyi sértődésnek. Boldogult…..
drzyx 2012.01.05 17:38:24
@HaKohen: Csak azt tudnám minek ezt az egészet spenóttal elrontani?
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
Orbán Viktor 2006. december 14-én a Heti Válasznak adott interjújában arról beszélt, hogy ha sikeres lesz a Fidesz népszavazási kezdeményezése, akkor „a koalíciónak megoldást kell találnia a bizalmi válságra — szakértői kormány vagy előrehozott választás…..
Azt, hogy Matolcsy a négy alapművelet tagadására építi "közgazdasági" "elképzeléseit", tanultabb kollégáim már bőségesen elemezgették. Az évet azonban sikerült egy újabb érettségi tárgy burzsoá áltudománnyá minősítésével befejezni: másik kis…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
Örülünk, Vincent? Deja vu 2011.12.23 18:02:00
drzyx 2011.12.23 19:24:37
@jotunder: miből gondolod vajon?
Problem? Hogy mi járhatott a divattervező fejében, amikor az NSDAP tízéves születésnapi partijának dress code-ja szerint állította össze a magyar olimpiai csapat formaruháit, arra tippelni sem merek. De azt el tudom képzelni, hogy ha ebben a kollekcióban vonulunk fel Londonban, akkor a…..
drzyx 2011.12.20 22:56:15
@Kettes: és akkor milyen amikor írsz is?:)
Hogy visszahoztad a fiatalságomat, hogy újra 17-18 évesnek érzem magam, hogy újra olyan dühös és elégedetlen tudok lenni, mint 23 évvel ezelőtt. Hogy újra úgy ébredek reggelenként: ,,felháborodom, tehát vagyok" Hogy a villamosmegállóban úgy nézem az embereket újra, hogy…..
drzyx 2011.12.19 21:48:56
@wanekus: Ilyenkor elkezdesz kiabálni, hogy itt van VV Gyugyu és pillanatok alatt tömeg gyűlik köréd.
drzyx 2011.12.19 22:09:13
@jotunder: mit tudhat ő Kollektív Neurisztánról?
 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon posztot. A mandinerről ne írjon posztot.…..
drzyx 2011.12.18 21:07:13
@aronsatie: az egy korrekt poszt, ezt azért el kell ismerni, tény hogy tudta mi lesz a reakció hiszen a sajátjait ismeri, de nem biztos, hogy neki egy komment miatt magyarázkodnia kellene, még ha azt szerzőtársa is követte el - bár én egy ilyennel, ha adnék magamra még nicknéven sem szeretnék egy szerzőgárdába tartozni, de hát ízlések...
drzyx 2011.12.18 21:11:44
@Counter: a kommentjéből úgy tűnt, hogy tölgy reagált erre a posztra, most akkor félreértettem valamit?

"Miért tesz úgy a tiltakozás szerzője, mintha nem tudná, hogy egy internetes komment a gyakorlatban nem alkalmas felelősséget megalapozni, mert legrosszabb esetben kiderül, hogy a kérdéses időpontban szemináriumi foglalkozás volt a lakásán, és éppen borért meg egyéb, meg nem nevezett, férfias beavatáshoz felhasználandó segédeszközökért ugrott le. Vagy akármi.
(Arról nem beszélve, hogy a szöveget egy kicsit még jó lett volna pihentetni, mert nem igazán összeszedett.)"

Vagy ez a Hothy-korszakos facebook posztra vonatkozott?
Örülünk, Vincent? Drónok 2011.12.16 13:15:00
Tegnap még bizonytalan voltam, hogy a kép-posztom esetleg túl radikális vagy csak kicsit előreszaladtam az időben, de mára kiderült, hogy nem szaladtam előre, sőt, én kezdek lemaradni a kormány radikalizálódása mögött.Ma délelőttre a parlamenti ellenzéknek is leesett, hogy…..
drzyx 2011.12.17 17:37:53
@simonmondja.: nincs itt semmi nyafogás, csak a tényekkel való szembesítés van, ez van ezzel kell főzni és nem meglepődni, hogy mi a végeredmény
drzyx 2011.12.17 19:52:29
@simonmondja.: Félre tetszik értelmezni (jóhiszemű verzió) avagy félremagyarázni (kevésbé jóhiszemű verzió) amit írok, nem jobbágy népezek, amúgy igen, az enyém, onnan származom, így ismerem is őket (még ha a konok fajta jászból is, de földnélküli szegényparasztoktól), természetesen nem ők voltak az elsők, de nem is az utolsók, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elfordulnak a politikától, "úri huncutság" a "nadrágos emberek" játéka és tűr a végtelenségig, vagy majdnem addig, mert mindig is úgy érezte, hogy van a hatalom, meg mi, mi soha nem vagyunk a hatalom, túlélési technikákat alakít ki, passzív rezisztenciába vonul, aztán ha robban, na akkor csúnya világ lesz, azt nem kellene megvárni, mert akkor lincsel és nem válogat.
drzyx 2011.12.17 21:16:01
@simonmondja.: a nép valóban nem hülyébb mint más népek, bár Czeizel szerint az átlag IQ hasonló, viszont náluk nagyobb a szórás, mert más népeknél a nagyon hülyék és a zsenik aránya max. 5-5%, addig nálunk ez 10-10%, de értsd már meg, hogy egészen más ott egy demokrácia, ahol az európai feudalizmust el sem ültették és szabad, vállakozó szellemű emberek maguk jöttek rá, hogy saját választott seriff-re van szükségük, saját esküdtszékkel, mert ők a hatalom és senki más, mint ott ahol mint Latin-Amerikában a legotrombább feudalizmust ültették át, vagy nálunk, ahol nem 400 éve nyírjuk a gyepet.
Az elit valóban züllött, de ezt az elitet magunkból termeltük ki, nem csak úgy jött, nem egy Istentől származó adottság és ez az elit rájött, hogy ennek a népnek bármit lehet hazudni és felül az illúzióknak, addig is nyugodtan lehet lopni, mert törvényessé teszik és kész, Orbán egyszerűen III. Richárdként elhatározta, hogy ha nem lehet hősszerelmes, akkor gazember lesz és működik, elvei nincsenek, nem is voltak, mindig azt használja fel, amitől több politikai hasznot remél.
drzyx 2011.12.16 08:25:38
@simonmondja.: Orbán csak januárban lesz igazán hiteles, IMF hiteles...
drzyx 2011.12.16 08:47:47
@simonmondja.: forint.blog.hu/2011/12/16/imf_gyere?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

"Mert ennek bizony az a vége, hogy lassan mindenki megérti: ez az ország nem társasjátékot szeretne játszani, hanem verekedni akar. Ja, hát azt is lehet, vonják meg a vállukat a nagyok, és már lehet is nyüszíteni a sarokban, hogy jaj, a mocskos tőkekimenekítő bankok, jaj, a szemét EU, jaj, a gonosz hitelminősítő, na meg a spekulánsok. És az a vicc ebben, hogy a többiek nem is ezt akarták játszani. Mi akartuk."
drzyx 2011.12.16 08:49:41
@drzyx:" Persze, ha majd jön az IMF, akkor mindenki megnyugszik, lesz pénz megint, a befektetők megnyugodhatnak, a forint erősödhet, az államadósság kamatai eshetnek, és lehet csinálni tovább ezt a sok baromságot. Én csak egyvalamit kérek az IMF-től. Legyen kurva kemény velünk. Nem a hitelezők miatt, azoknak tökmindegy, mi a megegyezés tárgya, csak legyen pénz. Miattunk. Mert az lehet, hogy az IMF-diktátum nem hoz optimális gazdaságpolitikát, de hogy annál jobb eredményre vezetne, mint amit ez a halom frusztrált idióta művel, az biztos."
Biztosan önök is ismerik azt a nem mai viccet, amelyikben Tutajos próbálja meg tudományos igényességgel okát adni annak, hogy Matula bácsi miért fog sokszor annyi halat, mint ő. Precízen rájön, hogy a csali, azt kell jól megválasztani! Ebben utolérhetetlen az öreg, neki mindig az…..
drzyx 2011.12.14 17:18:58
@kisa: Ez van, már csak a Párton belülről reménykedhetünk valakiben mint az '50-es években. Ha bálnakutató, hát bálnakutató:)
drzyx 2011.12.14 17:20:00
@kisa: ChT a ChF keleti változata, svájci tugrig
drzyx 2011.12.14 17:23:18
@Novbert: Ott van az eb elhantolva, hogy ez az egyéni képviselői indítványokra nem vonatkozik. Mit gondolsz miért nem a KIM terjeszti be a törvények döntő többségét?
 A Mandiner  viccelődik azon, hogy a liberális értelmiségiek nem állnak ki határozottan a szlovák állampolgársági törvény ellen.  Nem vagyok liberális értelmiségi. Egészen pontosan sem liberális, sem értelmiségi nem vagyok a szó klasszikus értelmében.  De…..
drzyx 2011.12.12 17:26:43
@tollaszerge: őszintén szólva van egy olyan gyanúm, hogy ha nem is megszervezték, de nyilvánvalóan számítottak ilyen "gyalogáldozatokra" azok akik áterőltették mielőbb a tv-t, amit még az MKP is kért, hogy úgyis csak 2011-ben lép hatályba, ne kapkodjanak vele.
Az ilyen szerencsétlen és tényleg sajnálatra méltó kis embereket azután zászlóra lehet tűzni.
drzyx 2011.12.12 17:32:22
@Counter: ez a redefiniálás már régen folyik, a hígmagyarok és mélymagyarok felosztástól a csak "másfél millióan maratunk"-ig (utalás az igennel szavazókra 2004-ben), egészen a "az a magyar, aki tesz is a magyarságért"-ig (természetesen az tesz és úgy, ahogy az általában analfabéta felkentek azt megmondják).
Őszintén szólva nem ismerek hasonló aberrált folyamatot egyetlen nemzet történetében sem - bár mindegyiket én se ismerem - és ilyen önpusztítót.