Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SdKfz234

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak kettőt kell aludni, és dübörög a nyári menetrend (no meg éppen ezért a dízelek is a Déli pályaudvaron) a Balatonnál. Ennek apropóján született a most következő kétrészes cikk, mely az északi parti (29-es számú) vonal menetrendjét veszi górcső alá, több mint…..
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
SdKfz234 2011.12.01 21:50:20
@fakezű1991:
Az a baj, hogy lassan mar mindenki az eszebol akar megelni, ipari mennyisegben gyartjak bufe-ruhatar szakon a diplomasokat.
Osztan mikor egy __jo__ szakember kellene, mondjuk egy burkolo vagy
autoszerelo vagy akarmi mas, akkor lampassal kell keresni.
Mert kokanyolo meg akad, de jo szakmunkas igen keves...
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
A múlt héten Subbán szereplő Pózolós Lény (typo, de marad) a holokauszt-emlékműnél járt. Taps! Azóta a szövegét már át is szerkesztette, külön taps!  ..
SdKfz234 2011.02.03 18:57:16