Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weiss Krátki Krisztina

30 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rippel Feri hozta be a köztudatba leginkább a ketogén diétát, ami tulajdonképpen nem is fogyókúra, hanem életmód, melynek egyenes következménye a testsúly csökkenést. Az artista korábbi nyilatkozataiban még annak is hangot adott, hogy csodás átalakulását és diétáját még a NASA is tanulmányozza, így…..
Kriszti Blog A fogyás titka 2013.04.16 12:47:18
Kissé irónikus a cím, ugyanis semmi titok nincs ebben kérem szépen. De ne ugorjunk ennyire előre. Már régóta volt indittatásom, hogy ezt-azt megírjak, de aztán valahogy sosem ültem le. Egészen mostanáig. Mint sokan tudjátok a fotózás mellett vezetek egy flabelos szalont. Aki nem…..
Weiss Krátki Krisztina 2013.04.18 09:22:25
@Egyedi nicket kell megadnod: Elég hanyagul idebiggyesztetted, hogy 'ez hülyeség'. Nem, sajnos nincs igazad, nem az!
Egyébként ha figyelmesen elolvasod a bejegyzést, nem azoknak szól akik MÉG nem híztak el, és mit tegyenek, hogy ne is történjen meg, hanem akik MÁR súlyproblémával küzdenek.
Valóban, vannak KIVÉTELEK, akiknek árthat a sok víz, ahogy vannak, akiknek árthat a sport is, pl. ha peacmakered van. ezer más példát írhaténk ide, akik valamiért nem ehetnek vagy sportolhatnak a bejegyzésnek megfelelően. DE ez a bejegyzés NEM a kivételekről illetve a speciális esetekről szól. Akinek ilyen problémája van, az tudja, hogy mit nem lehet és mivel tudja kompenzálni.
Weiss Krátki Krisztina 2013.04.18 09:27:00
Már talán 2 hónap is eltelt a Neeram után. Örömmel jelentem, bár tovább nem fogytam, de a súlyomat tartom. Persze odafigyelek mit eszem.  Két lényeges dolog alapvetően megváltozott, aminek nagyon örülök. Előtte nem nagyon ittam vizet. nem szerettem, márpedig az ivás fontos.…..
Kriszti Blog Neera kúra levezetés 2013.02.08 17:57:17
Gondolom sokan voltatok kíváncsiak, hogy jó jó méregtelenítés, de mégis mennyit mutat a mérleg? Elárulom hát, a 10 nap alatt 4kg-ot fogytam, teljesen megvagyok elégedve az új önmagammal!! Azóta is nagyon odafigyelek, hogy minőségi ételeket egyek. 2 nap levezetést tartottam,…..
Kriszti Blog Neera kúra - 10. nap 2013.02.04 20:42:21
Eljött a vééége!! Jeeeeejeeeeee!!! A mai nap könnyen elment, főleg, hogy nagyon durván elfoglalt napom volt a munkahelyen. Holnap már eszem egy kis gyümölcsöt, meg párolt zöldséget. Mert az is nagyon fontos, hogy utána ne kezdjünk el enni mint az őrültek. Szépen, óvatosan!!…..
Kriszti Blog Neera kúra - 9. nap 2013.02.03 21:38:01
Szuper, mára használhatom azt a szót, hogy könnyű. Ez egy könnyű nap volt! Mármint ami az éhséget illeti. Már a végén a Neerát is alig bírtam mind elfogyasztani. Egyetlen egy kritikus pont volt, amikor az Ikeánál rajtam kívül a család megebédelt. Sültkrumpli, húsgombóc…..
Kriszti Blog Neera kúra - 8. nap 2013.02.02 21:09:20
Nah, megvan ez a nap is! Húúúú nagyon hiányzik a sós íz. Már nagyon tervezgetem, hogy hogy és mit fogok enni hamarosan :)) Kicsit féltem a mai naptól, mivel hétvége van, itton vagyok és nem volt semmi komolyabb program mára. Ahhoz képest egész jól ment. Reggel - már eljutottam…..
Kriszti Blog Neera kúra - 7. nap 2013.02.01 13:45:04
A mai nap egész csodás, bár a délután még csak most kezdődik, ez ugye a nehezebb szakasza a napnak. De akkor is! Remekül vagyok, ma az első nap hogy valahogy természetesnek tűnik, hogy nem eszem. Fura is lesz szerintem újra beleharapni valamibe. Hihetetlen, hogy az emberi szervezet…..
Kriszti Blog Neera kúra - 6. nap 2013.01.31 18:50:24
Hát hála az égnek a tegnapi nap elmúlt és vele az a borzasztó rossz kedv is. Szerintem nekem az volt a holtpont, valahogy máshogy működök mint mások :D A mai nap ismét nagyo jó volt ahhoz képest, hogy böjtölök :) Az ízek persze még mindig piszkosul hiányoznak, de ez szerintem igy…..
Kriszti Blog Neera kúra - 5. nap 2013.01.30 15:39:50
Az áhított nap eljött és igazán vége is lehetne már. Ez a nap nem az én napom. Kedvtelen vagyok, nyűgös, nekem olyan, mintha ez lenne a holtpont. Fázom is, a kezem is hideg. Kezdek türelmetlen is lenni, mert már nagyon unom, hogy nem tudok enni dolgokat, borzasztóan hiányoznak az…..
Kriszti Blog Neera kúra - 4. nap 2013.01.29 20:51:44
Ez a nap is megvan, mondhatom könnyebb volt mint az eddigi. A nyelvem sem olyan fehér már. Estére fura, de energiám lett. Hazaértem munkából és még teljesen friss voltam, máskor arra várok csak, hogy beessek az ajtón. Viszont az ízek rettentően hiányoznak mostmár. szóval olyan…..
Kriszti Blog Neera kúra - 3. nap 2013.01.28 19:00:07
Na, a mai nap már egész elviselhető volt. Még mindig éhes vagyok, vannak mélypontok, de összességében hál Isten, nekem nem ez a nap volt a holtpont. Azért az durva, hogy ha nagyon mar az éhség iszom egy frissen facsart narancslevet és már eltelít. Vannak cuccok, amit már most nem…..
Kriszti Blog Neera kúra - 2. nap 2013.01.27 14:09:19
Hát... a tegnapi nap egy pokol volt. Vagy 200szor gondoltam, hogy ezt én inkább nem csinálom. Kb. minden másodpercben a kajára gondoltam, ráadásul elmentünk az Auchanba is vásárolni. Hazaértünk ittam egy lötyit, és leültem fórumon mások gondolatait olvasgatni. Ez adott erőt. Az…..
Biztos sokan tudjátok, hogy nyitottam egy Flabélos szalont, ahova nagyon sok remek ember jár formálódni, karcsúsodni. Egyikőjüktől hallottam ezt a Neera kúrát. Alapjában véve ez egy tisztító kúra, s nem utolsó sorban a fogyáshoz is hozzá segít. Mivel én még sosem csináltam…..
Kriszti Blog ne de kórház! 2012.02.29 11:21:00
Olyan dolgot szeretnék megosztani veletek, ami valószínűleg nem csak velem történt meg, mégis egy életre emlék - rosszabb fajta - marad. Egy megbeszélt, megtervezett műtétre mentünk be a kórházba Mei-el. Már régóta vártunk erre a napra. Egy hónappal ezelőtt el lett halasztva…..
Kriszti Blog felnőtt én 2012.01.08 19:37:00
 húúú nagyon rég nem írtam, már majd el is felejtettem hogy van ez a blogom :P Jó, azért nem :) Annyi minden történt, hogy már nem is tudom mit írjak. Az anyaság tényleg nagyon gyönyörű, s csodálatos, ahogy minden nap egyre szerelmesebb leszel! minden apró kis dolog, ami…..
 Így közel az esküvő szezon végéhez úgy éreztem muszáj hódolnom a megérdemelt pihenésnek, így nagy, bátor útnak vágtunk neki: Felpakoltuk nagyit, anyut, gyereket, s kocsival nekivágtunk az 1392km-es útnak. Szerbián és Macedónián keresztül mentünk, mert úgy hallottam,…..
Kriszti Blog In love 2011.08.16 18:32:00
 Még mindig elmélkedem azon, hogy hogy válhat a szülés a legszebb  emlékké??? :D Persze én is szeretnék majd egy kistestvért Mei-Zhennek, na de én elhatároztam, hogy időzített császárral szeretnék szülni. .... vagyis fájdalom ...ööö nagyobb fájdalom nélkül :D én…..
 Aki képeket vár és nem szereti a betűket, megkímélem, már most klikkelhet a kicsi kis piros x-re a jobb felső sarokban. ....mert ma nincsenek képek. lesznek, de nem most. Most csak frissíteni szeretném az anyaságról szóló gondolati változásokat. ...illetve nem…..
Kriszti Blog Minden anya egy hős! 2011.05.25 09:27:00
Nos, a címből nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a fő téma. S azt sem nehéz kitalálni, hogy igen, megszületett a kislányunk, Mei-Zhen Júlia 2011. május 19-én délután 2:30-kor 3550 grammal, 54 centivel.No de ne menjünk ennyire a dolgok elébe. Amúgy is sokmindenkit, főleg szülés…..
Kriszti Blog Egy anya születése 2011.05.02 16:48:00
 Elhatároztam, valami olyanba kezdek, valami olysamiről (is) fogok blogolni, itt a személyes részen, ami valószínűleg sokatokat nem érdekel. ... mert..... már rég van gyereketek, vagy egyáltalán nincs, és mostanság nem is lesz. Mivel számotokra nem tudok újat mondani, vagy…..
Kriszti Blog in the city 2011.04.09 20:57:00
 Így, hogy már közeledik az idő, mikor karunkban tarthatjuk kicsi lányunk, már kissé lassabban és talán kevesebbet is mozgom, de mozognom viszont mindenképp kell, igénylem is és jól is esik, bár ez az idétlen  pingvin mozgás engem sem került el, ha már fáradok. Arról…..
Egy nagyon kellemes és baráti hangulatú stúdiófotózásom volt. Már minden megvolt nagyjából a fejemben, hogy mit szeretnék, a ruhák, a pózok, a fények, s egy nagyon kedves, régi barátom segédkezett a fotózásban, ráadásul egyik legjobb barátnőm is nálunk töltötte a…..
 Akárhogy is nem tetszik a télnek, a tavasz most már valóban beköszöntött, még ha egy-egy esős napot is hoz magával, végre le lehet cserélni a téli kabátot a könnyebb, kellemesebb tavaszira. Nagy szerencsémre, ugyanis a pocakom már igen csak kezdte összeakasztani a bajszát a…..
   Szinte mindenki felteszi nekem ezt a kérdést miután megtudta, hogy ott éltem kinn és esküvőket fotóztam. Az az igazság, hogy az egész Dubai világa kissé ködös a szemünk elött. Mindenki annyit tud az élet fenékig tejfel, és arabok…..