Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmfreak kg

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - Mit iszik? - Én? Tulajdonképpen mindent...   Pelikán József (A tanú)..
Filmek kicsit másképp. Amblin 2011.02.20 15:02:00
Steven Spielberg korunk egyik legismertebb, és talán egyik legsikeresebb filmrendezője. Pályafutását az 1971-es Párbaj című tévéfilmjével alapozta meg, amely után nem sokkal elkészült első valódi mozifilmje is, a Sugarlandi hajtóvadászat (1974). A mai napig aktívan alkotó…..
-86 karátos.-Hol van?-Londonban. -Londonban?-Londonban.-Londonban? -Igen, Londonban. Nem ismerős? Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, még rosszabb idő, kibaszott Mary Poppins. London!  Blöff..
    A látványos és ütős közelharci csatározások után szenteljünk egy kis figyelmet a fegyveres jeleneteknek is. A 2009-es kiadású Becstelen Brigantyk-ban látható az egyik legmozgalmasabb és egyben legrövidebb akciójelenet, amivel ismét maradandót alkotott a…..
   Korábban ugyan már említettük Jet Li nevét ebben a kategóriában, de hosszú és tartalmas munkássága tartalmaz még jó néhány emlékezetes akciójelenetet, melyeket érdemes újra és újra megtekinteni a téma kedvelőinek.Nyakörv (2005) aréna harc:A 2005-ben…..
  Ha a legjobb akciójelenetekről van szó, nem szabad kifelejtenünk a sorból David Belle kaszkadőr/színész nevét. Ugyan még csak néhány filmben láthattuk a tehetséges fiatal franciát, de így is jónéhány felejthetetlen akciójelenettel…..
    A filmújdonságok mellett lássunk egy gyöngyszemet a 2009-es év filmterméséből. Már a film címe felveti az első kérdést: Vajon megint egy látványos akció a ma olyan felkapott "rossz útra tért zsaru" sztorival? Vagy esetleg egy kicsivel több? A…..