Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyar nemzett

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt sejtettem, a címben említett írás, melyben egy joghallgató a magyar igazságszolgáltatást kritizálta, igencsak megosztotta az olvasókat. Most következzen egy bíró válasza. ..
magyar nemzett 2017.10.31 18:58:06
@bfec: csak ezért regisztráltál, hogy jól megmondhasd nekünk ? :DDDD
Vasárnap késő este ment le a TV2-n Till Attila műsora, a Propaganda, az első adás vendége Szily László, az Index egykori munkatársa, a Cink bloggere volt, egyedüliként. A sok évadnyi duplaportrézás után a Propaganda ugyanis visszatért az alapokhoz, és az egy adás – egy vendég…..
magyar nemzett 2014.12.08 13:39:22
@Vittore.: szevasz blogina! az szép hazugság, hogy semmi közöd Ártányhoz, de a fénylényt még dugnád azért? te kis ebihalfejű nazátor tolvajkéregető.
  Aki nem hiszi, mennyire érzékeny alapjog a véleménynyilvánítás szabadsága, és mennyire lehet vele élni avagy visszaélni, és mennyire fontos lenne a totális véleményszabadság jogállami biztosítása (amibe semmilyen tabu büntetőjogi védelme sem kerülhetne bele), az most…..
magyar nemzett 2012.04.20 18:17:32
  Ma újabb felvonásához érkezik a 2008 áprilisa óta tartó közös történetünk Tomcattel, délelőtt 10 órától folytatódik az ősszel megkezdődött polgári pörös tárgyalás a Fővárosi Bíróságon. Az egész a Tomcaték nem szolgálják ki a MAGYART című poszttal…..
magyar nemzett 2012.02.01 13:51:52
@zsebrákok élén: Alfa ügynök = TomCat.
Kevin MacDonald bejelentette, hogy következő műve a Marley lesz, amely a legendás zenészről, Bob Marley-ről fog szólni. A rendező korábban már készített dokumentumfilmet, pl. a Zuhanás a csendbe (Touching the Void) és a One Day in September, szóval számára nem idegen terület ez a…..