Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zatony91

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen. Ti még nem ismeritek, de illene. Egy Magyar csapat "kis" filmeket készít egy jó pár éve, és magukkal ragadt az elszántságuk. Ahogy jönnek ki a filmek Úgy varázsolja a forgatókönyvíró (Esses Tamás) a jobbnál jobb filmeket!Egy kis betekintést nyerhettek a…..
Nem hittem volna hogy valaha ehez fogok folyamodni, de ismét sikerült egy bugot találnom a játékban! Igen nagyon erősnek és jóarcnak érzem magam emiatt, csak pofán ne b*sszon ezért valaki! -Három láda? Nade hogyan?! -Hát így!..
Nézelődtem itt ott YouTubeon és megláttam egy "zárlatos" redstone rendszert. gondolkodtam hogy ugyan mire lehet használni... Taps gép, jelző fény, és akkor jött az ötlet, a csapdához. és megalkotván így nézne ki:..
Nem akarom gyarapítani a szót. Igazából nincs is mit elmondanom a házikóról!Távol-Keleti építészeti stílus jegyében épült!Íme a videó:..
Sokan keresik a választ, hogyan is lenne a legegyszerűbb farmolni, a legtöbb időt megtakarítani a további tehendők elvégzésének érdekében.Jómagam is rengeteg videót néztem meg és egy idő után az ember rájön hogy bármi nemű dolgot meglehet csinálni, csak fantázia kell hozzá!…..
Igen, a cím magáért beszél!Megszületett egy uj szerver a MagyarMinecraft történelmében! http://folycraft.tk/Amint megláttam AttentionStudios honlapján, hogy megszületett a szerver, azonnal élve a lehetőséggel, minden nemű habozást félre téve, nekivágtam a…..
Covery kalandjai Highway to Nether 2011.01.20 09:07:00
Amikor a lábad alatt izzik a talaj....amikor a homlokod olyan forró mint az izzó fém....akkor a következőt olvasod: Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! akkor már tudhatod, hogy a Netherben vagy! ÉS igen végre sikerült! Nem kis akadályoztatások közepette,de végre sikerült…..
A válaszom nagyon egyszerű, és ezt akármilyen magasságba meg lehet oldani. Remélem jól elmagyaráztam:..
A könnyek városának Istene (Glerikud) ismét nagyot készül alkotni. Persze ez a terv még a levegőben lóg, de ha minden jól megy, akkor a "Könnyek Városa" (szerver) 24/7 es azaz (gyengébbek kedvéért NON-STOP lesz. Addig is amíg ez kiderül, csináltam egy…..
Nincs mit hozzáfűznöm.Föld alatti csapda, zombiknak! fontos hogy sötét legyen...
A video egy Titkos ajtó elkészítéséről szól. érdekes, mégis nagyon jó ajtót lehet csinálni. Remélem tetszeni fog!..
Nem fűznék sok mindent a videohoz!Buta angollal felvettem a Kandallo készítést. :)..
Végtelenül örülök a Minecraftnak, hogy megszületett.Ezer köszönet Notch és a társainak ezért a játékért. És akkor a kezdet:..