Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkaserdo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb természetpusztító beruházásról kaptam hírt, amire elég érzékeny vagyok:   Helyi lakosként megdöbbenve láttam családommal tegnap egy új táblát, mely szerint Káposztásmegyeren 10 percre az Auchan hipertől és annak üzletsorától, az erdő szélén bevásárló…..
Farkaserdo 2011.01.24 12:05:01
@MekkMester: Szerinted az a megoldás ha valahol kutyaszar van, akkor gyorsan betonozzuk le és építsünk rá egy üzletházat?
Értelmes hozzáállás.
Farkaserdo 2011.01.24 12:17:35
@Dr. Fred Edison: Itt pont az a lényeg, hogy ez a terület egy egységes zöld, fás, erdős, lápos egységet képez. Nincs értelme beépíteni mivel az út túloldalán rengeteg üres beépítésre váró terület van(amit szintén erdőirtással tettek szabaddá, de beletörődtünk). A másik probléma pedig az, hogy ilyen funkciójú egységek tucatszámra állnak üresen mind a lakótelepen, mind a közeli bevásárlóközpont területén.
És azt se felejtsük el, hogy ha ezen a részen nem vágnák ki minden évben a fákat, akkor már rég teljesen benőtte volna.
Farkaserdo 2011.01.24 12:39:48
@MekkMester: Hetente többször járunk ki az erdőbe, de se narkóst, se felakasztott kutyát nem láttunk. Ellenben rengeteg futó, kisgyermekes család, szalonnázó baráti kör élvezi a nyugodt, friss levegőt, a természetet.
Pont azért élünk itt a város szélén, mert nyugira, sok zöldre vágyunk. Ennek ugyan megvan az a hátulütője, hogy sokat kell utazni, de megéri. Persze ha körbeépítenek minket, akkor ennyi erővel elköltözhetünk a belvárosba is...
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..