Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tit... Tit

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a történet mindenképp Zugügyvéd téma, még ha Velvet cikként is indult:A Gödöllői Városi Bíróságon az egyik bíró egy gödöllői prostituáltnak nem engedélyezte 30 napos elzárásának megszakítását, hogy elvetesse magzatát. A 30 éves nőnek már van egy 12 éves…..
A Zugügyvéd az MTI-n találta az alábbi ügyet, amit Index anyánk is közzétett. A bírósági gyakorlat az ilyen helyzetekben mondhatni elképesztő. Ugyan milyen arányos védekezési eszközt találhatott volna a fojtogatott elkövető? A sértett 2006. szeptember 23-án reggeltől…..
A Zugügyvéd egy kolléga kérésére linkeli be a következő cikket szíves véleményezésre.Tisztelt Zugügyvéd, Szíves figyelmébe ajánlom az anyaorgánumának oldalán megjelent, a jogbiztonság és a törvénesség gyengítését célzó, hajmeresztő ötleteket kormányunk…..
A Budapesti Ügyvédi Kamara figyelmeztetésben részesítette  a Zsanett-ügy egyik gyanúsítottjának védőjét – állítja a Tűsarok egyik fórumozója, aki korábban panaszlevelet írt a kamarának. Az ügyvédet szexista megjegyzése miatt marasztalták el. A Zugügyvéd is…..
Na szóval úgy is elkerülhetetlen, tehát a Zugügyvéd színt vall. Múlt héten szabadságon voltam, családi ügyek miatt, többek között egyedül élő öreg nagymamám kutyáját megmérgezték, és ebbe a nagymama nagyon belebetegedett. Nyolc éves kaukázusi-farkas keverék volt az eb,…..