Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nász-Frász Tollnok

30 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden menyasszony fél attól, hogy a fotósok egy ilyen jól (?) / rosszul (?) exponált fényképpel lepik meg Őt, legrosszabb esetben a teljes násznépet, baráti társaságot, rokonokat, kollégákat stb...stb...Szegény "Kéti" sem kerülhette el a sorsát!..
A mai legfrissebb, esküvővel kapcsolatos hír: Szüzességi teszten ugyan nem kell átesnie Kate Middletonnak, viszont vár rá egy kötelező nőgyógyászati vizsgálat, aminek eredménye akár az esküvőt is meghiúsíthatja.A nagy esküvői készülődés közepette Kate Middleton…..
 Igen! Eljött a pillanat! Végre az anyakönyv-vezető előtt is kimondta: „Igen”! Most Te jössz… Most Téged kérdez. Úr Isten! Végtelen pillanat. Végül a Te ajkadat is elhagyja a tükör előtt milliószor elgyakorolt szó: „Igen”! Csók, taps, a…..
 6.35. Csörög a vekker. Álmosan lecsapod. Megint csörög. Megint lecsapod. Ismét csörög. Feladod. Felkelés. Felkelted a Nagy Ő-t. Kínszenvedés… Reggeli. Fürdőszoba. Öltözködés. Mit vegyek fel? Döntés. Rohanás a munkába. Dugó. Szakadó eső. A frizurának annyi.…..
Nász-Frász Meglepetééés! 2011.03.17 22:04:00
  Az alábbi eset a minap történt meg egy nagyon kedves blogger-társammal, teljesen friss még meleg: "Ma reggel 7-kor arra ébredtem, hogy csöngetnek az ajtón. Ki lehet az ilyenkor? Postás bácsi volt egy csomaggal. Ajjjjjajjj, csak nem??? de! Megjött a ruha, a szívem…..
 Csodálatos nyári nap – A Nagy Nap…  Az aszfaltút felett a levegőben remeg a táj. Édesapád még hajnalban meglocsolta a kertet s a frissen megöntözött növények, virágok illata zúdul be az ablakodon. Kánikula: 40 oC árnyékban. Árnyék sehol……..
  Ha tehetem hetente 2 alkalommal is eljárok teniszezni – egyébként egyszer. Hétfőn a szomszéd pályáról átkiáltott nekem egy sporttárs, hogy „Te meg mit keresel itt hétfőn? Hát nem vagy fáradt? Vasárnap hajnalban még nagyban mulattál, most meg itt…..
Nász-Frász Tessék, csajok! 2011.03.10 15:17:00
Számtalan észrevételt kaptam atekintetben, hogy miért nem írok a „csippenddélfiúk” leánybúcsún való részvételéről… Tessék, drágáim, íme:   Van, aki bevallja, van, aki nem, de minden nőnek megdobban a szíve, ha vetkőző chippendale fiúkról hall,…..
 Ma megkérdezték tőlem, hogy miért van az, hogy minden vőfély - szó szerint idézem - "piázik"?!   A kérdés hallatán az volt az első reakcióm, hogy levegő után kapkodtam. Azután összeszedtem magam és kifejtettem a kérdezőnek az alábbi gondolatot:…..
Ha tisztában vagy a szoláriumozás alapvető szabályaival, nem kell félned attól, hogy bennégsz az esküvő előtti héten egy napgépben (kínrím, de jó…!!!). De hogyan is kell ezt csinálni? Ha nem tudod, felvilágosítalak, ha pedig tisztában vagy a Nap nélküli barnulás…..
Esküvői blog Nász-Frász blog 2011.03.04 20:04:26
   Számtalan menyasszony retteg attól, hogy, a Nagy Napon valami porszem, kerül a gépezetbe. Egyre gyakoribb rémálmaiból izzadtan, levegő után kapkodva, gyűrötten ébred gyermekdeden alvó vőlegénye oldalán az előző napi próbasmink szétkent…..
 Kedves Menyasszonykáim!Új trendekről, tippekről és ötletekről olvashattok az "Esküvői blog"-on, ajánlom figyelmetekbe! http://eskuvoshop.blog.hu  ..
 Nagyon úgy tűnik, hogy a héten még egy katasztrófahelyzetet sikerült elhárítaniEhelyütt is szeretném kifejezni, hogy nagy örömömre szolgált, hogy segíthettem "t.sz."-nek, aki egy rendkívül érdekes és tanulságos blogot ír itt, a…..
 Magyarországon rengeteg családban szokás az, hogy a vendégsereg tortákkal, süteményekkel jelenik meg az esküvői lakoma helyszínén. Óriási felfordulást okozván ezzel…  Régen persze ez – mármint a néhány mázsa süteménnyel megjelenés –…..
Folyó Hajpara! 2011.02.16 14:24:00
Hihetetlen ez, hogy mennyi minden parázni való van az esküvővel… most ez a haj biznisz!Csak nem csinálhatom magamnak, csak nem lehet olyan mintha kiléptem volna a tusolóból (bár eredetileg olyat szerettem volna).Nem lehet, mert szétesik, nem lehet, hogy én csináljam meg, mert…..
 A menyasszonyok körében – talán nem véletlenül – központi kérdés a menyasszonyi ruha kiválasztása. De a próbák alkalmával sajnos nem mindig adunk és kapunk kellő mennyiségű információt a ruhával kapcsolatosan. Íme, egy a sok fontos infó közül: Manapság…..
Nász-Frász Szemtelenek 2011.03.01 19:44:00
 Az ifjú ara csodálatos esküvőről álmodott és akaratát – igazi menyecskéhez méltóan – tűzön-vizen-vőlegényen keresztülvitte … – volna, ha nem került volna egy kis porszem a gépezetbe…  Komolyan mondom, mint ha egy rakétakilövésre…..
Nász-Frász Még egy kis humor 2011.02.28 10:57:09
  ..
Nász-Frász Nemes esküvő 2011.02.27 21:30:44
„A lány ott állt a srác jobb oldalán. De az anyakönyvvezető miért nézett furán?”  Ezt, a kissé kifacsart Bródy-szöveget azért írtam a bejegyzés elejére, hogy felvezessem a következő, igen ritka, ám annál ütősebb katasztrófát… Az alábbi történetet…..
Nász-Frász Megpattanni TILOS! 2011.02.27 14:34:00
 Néhány hónappal ezelőtt az egyik menyasszony a templomi esküvőre indulván bepánikolt és hisztériás rohamot kapott. Úgy zihált a mellkasa levegő után kapkodva, hogy azt hittük szétesik...! Csak sírt, sírt, szipogott, és jajgatott...Aki esküvői témában utazik - legyen az…..
2009. Nyár. Kánikula. Esküvő. Nászmenet. Autókkal. Felében légkondi, felében nem. Budapest. Belváros. Nemzeti vágta. DUGÓÓÓÓÓÓÓ! Kész… 47 perce araszolunk. Az étteremben várnak. Még jó, hogy a kaja nem tud kihűlni…   A…..
 A Nagy Nap menetrendjének elkészítése során nagyon sok(k) dolgot figyelembe kell venni. Időben érkezzen mindenki a szertartásokra, de azért előtte egyenek is, nehogy a gyomrok korgása elnyomja az atya eskető szövegét, a templom előtt legyen hely, mód és lehetőség a…..
Nász-Frász A fene egye meg? 2011.02.17 22:59:00
 A Te családod egy konszolidált, szolid, a duhaj életmódot még csak hírből sem ismerő, békés família.Naná, hogy a párodé meg nem… A párod családja vidéki: krumpli-, kenyér-, hurka- és kolbász-zabáló, sörhasú, borvirágos orrú, mindent a tradícióknak…..
 Az ifjú pár egy héttel az esküvőjük előtt még egy utolsó egyeztetés végett beszaladt az étterembe. Szó esett erről-arról, mindent részletekbe menően megbeszéltek.Így jött szóba - többek között - a terítéssel és a dekorációval kapcsolatosan a székek ügye…..