Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyorsoly

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapkod, repked és örül. Mindenkinek büszkén mutogatja, hogy négy kiscicás óra van a kezén. Kipróbálja a 3D tévét a 3D szemüveggel és néha a földre veti magát kacagva, ahogy közeledik a kamion. A lelkesedése átragad több kisgyerekre is. Odajönnek, és ők is kipróbálják.…..
Az átlagos NT reakciói kontextusfüggők – mindig arra reagál, amit és ahogy mondanak neki, megfelelő ritmusban, a kontextus figyelembevételével. A kulcs itt a ritmus: a kommunikációs folyamat olyan, mint a tánc – ahol egyszerre kell a zene ütemére ÉS a partnerrel összhangban…..
Gyerekszoba Ujjfesték házilag 2011.09.29 09:09:00
A gyereknek ez volt az első találkozása az alkotással és a színekkel. Imádta, hosszú ideig képes volt csendben - mondom, csendben! - eltapicskolni vele egy szép nagy papír felett. Vagy inkább rajta. De az ujjfesték nem két fillér, főleg akkor nem, ha olyan tempóban fogy, mint anno…..
Tegnap sok mindent megtudhattatok a BiMBA Designról és Barcsi Diáról egy interjú keretében. Ha van kedvetek, játsszunk! Válaszoljatok kérdésünkre itt, a poszt alatt kommentben - a választ az interjúban is megtaláljátok-, mert az egyik szerencsés kommentelő megnyeri a…..
Gyerekszoba Horgászok ecsettel 2011.07.15 18:44:00
Még karácsonykor találtam ezt a projektet, és bele akartam tenni az SK ajándékötletes posztokba - lásd itt és itt -, de végül valahogy kimaradt. Mondjuk, nem baj, úgyis inkább nyári játék ez: a klasszikus halacska-horgászat házi változata. Kell hozzá pár ecset vagy…..
Gyerekszoba Csiripcsirip 2011.04.20 16:22:00
Csiripelnek ezerrel a madarak, hétágra süt a nap, olvad le rólunk a kabát és rohamosan közeledik a húsvét is, szerintem ennél több nem is igen kell. Azaz talán még annyi, hogy ezt az érzést az otthonunkba is bevigyük. Mindenki díszíti a lakást teljes gőzzel (erről képeket is…..
Gyerekszoba Ég a gyertya, ég... 2011.01.22 19:01:00
Örömteli nap ez a Gyerekszoba életében - mondhatnám: ezt is megértük -, ma vagyunk háromévesek. Három éve felhasznalo bloggerina gondolt egy nagyot, és egyes-egyedül indította útjára a Gyerekszoba blogot, hadat üzenve a csicsás, bugyirózsaszín és macis designnak. Rá egy évvel…..
nagyorsoly 2011.01.23 10:32:28
@zaphodbb: Na jó :) Én olyan gyerekszoba bútorokat látnék szívesen, ami itthon elérhető, megfizethető és ötletes. Nem zavar, ha a szomszéd gyereknek is ilyen van.
És persze az összes többit, amiket szoktatok írni amúgy is ;)