Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bimbabumb

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
bimbabumb 2011.01.22 18:34:05
mióta lezajlott a west balkanos történet, nagyon sok helyen hallgattam végig sok ember véleményét, olvastam a blogokat, meghallgattam a barátaimat és az Öcsémet akik ott voltak a bulin. aki egy kicsit is próbált volna az igazság után kutatni, és nem a rasszista vágyait kiélni, vagy a rendőrellenes felkelés lehetőségeit feszegetni, vagy akármilyen egyéb a témához nem kapcsolódó politikai, vagy faji meggyőződését érvényesíteni, az nagyon egyszerűen rájöhetett vilna az igazságra az eset után következő pár órában ha figyeli a közösségi oldalakra felkerült kommeneteket..a gond az hogy nagyon jó táptalaj ez az egész arra hogy aki cigányellenes az azokat hibáztassa, aki a tiniket utálja az azokon csámcsogjon, a rendőrgyűlölők is tudtak min élcelődni, és még sok hasonló meggyőződés mellett és ellen lehet érvelni..ez a tipikus példája hogy azt látom amit látni akarok.. na meg nagyon sok idióta ,,katasztrófaturista" örül h végre valamiben bemárthatja azt amit éppen nagyon utál..így akar rájönni a magyar nép arra hogy mi is történt valójában?(taps) mikor amúgy is az egésznek a gyökere az hogy olyan társadalmi szakadásponthoz érkezünk el szép lassan aminek a megoldásán sajnos azt kell mondjam hogy a ,,felnőttebb korosztály" nagyon nem gondolkodik. pár éve voltam én is tini..és elkezdtem figyeli magam h úristen úgy hepciáskodok mint egy öregasszony miközben alig vagyok pár évvel idősebb náluk..és én is voltam olyanok mint ők..és körülbelül féltékeny vagyok arra agondtalan, önfeledt időszakra az életemből..csak arra nem gondolnak a szülök tanárok..a sok okos öregember hogy egyre nagyobb szakadék tátong amit őszintén szólva ők generáltak..mert biztos h nem az a 14éves id.:merevrészeg gyerek; aki félholtan bulizik minden pénteken meg szombaton. azonkívül kedves rendezvényszervező úr... szégyelnivaló az ahogy pár alapvető igazság felsorolásával szépen elrejtve a saját igazát próbálja belepumpálni a hallgatóközönségbe..kicsit ásson mélyebbre magában, és gondolkodjon el azon hogyha a maga gyereke halt volna meg eltűrne e ilyesféle manipulációt. és hacsak nem volt ott és látta az egész történetet ne próbálja meg úgy előadni mint kizárólagos igazságot.. és ha már itt tartunk minimum bocsánatkéréssel tartozik mindenki aki hazudozik a történtekről a lányok családjának és barátainak. gyanítom nem dobálózna ilyen kijelentésekkel ha az ön párja vesztette volna életét.
ja igen tudom hogy csak a számat koptatom mert ezzel világot megváltani nem lehet, de aki tényleg az igazságra vágyik az pontosan tudja h az olyan politikailag, és fajilag érdektelen emberek első beszámolóit kell visszaolvasni akik ott voltak. és amúgy meg minden besavanyodott nagyon okos sznoboskodó ,,felnőtt" embernek még annyit hogy talán ennek az országnak a kezelhetetlenné tételében nem a most cseperedő korosztály a hibás..én nem tudom mit várnak tőlük..de nevetséges hogy hogy kezelik őket, az elvileg érett gondolkodásúak.. talán rájuk kéne odafigyelni ha az idősebb generációk a konzervatív gondolkodásukkal, és a no tisztelet mert kicsi és biztos nagyon buta meg hülye is gondolkodásukkal már úgyis veszett kapa nyele..ezekkel a dolgokkal érik el csak még jobban hogy ők is majd így viselkedjenek a saját gyerekeikkel.. bár ahogy elnézem úgyis valami önmegsemmisítő folyamat része az emberiség.. és vicc hogy huszonéves fejjel érettebben gondolkodnak most az emberek mint 30-40-50..de hát menjen csak így ez tovább..lesz egy olyan új generáció aki még a mostaninál is becstelenebb és ocsmányabb lesz.. gratulálok a szülőknek az ország vezetésének..gratulálok a blogozóknak, a tanároknak..az szervezőknek.. gratulálok azoknak akik hazudtak..az előző generációnak..köszönjük annak hogy az ország nagy része csicska és a magyar közszolgálati televízióknak hogy főműsoridőben győzikét meg mónikashowt adnak.. érdekes hogy azok az emberek akik a legnagyobb fizikai lelki és szellemi próbáknak vannak kitéve kialakult komplett elképzelésük van arról hogy mit hogy lehetne jobban megoldani...csak épp -és itt taps a magyarországi felső tízezernek akik nevelik a következő évtizedek orbánjait gyurcsányjait - ezek ez emberek nem kapnak szót, se lehetőséget. utoljára még 'A' rendezvényszervezőnek: szagolj egy kis életet, és az arcodat szereld le az 5 tengelyes kamionról és próbáld kicsit kisebbre venni hogy elbírd.