Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BladeAAR

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
BladeAAR 2011.07.15 08:43:31
@ommm:

Ezt a cikket ismerem, annak idején el is olvastam és nagyon tetszett. Csak a mostani cikkedből hiányoltam a Ferraris tapasztalatokat, mert szinte minden autót bemutattál, vagyis nagyon sokat, de az egyik legnagyobb királyról egy szót se. Vagy a Ferrarival nem mentél?
A gumikkal kapcsolatban pedig az első oldalon bemutatod a mezőnyt, de tovább nem esik szó róla, hogy egymáshoz képest milyenek voltak érzésre és teljesítményben. Az első oldalról amikor átlapoztam a másodikra, azt vártam hogy most jönnek a tények, de a második oldalon autós cikk következett:) Félre ne érts, nem kritizálni akarlak. Csak rendszeresen járok nyílt napokra a GTA-val, és érdekelt volna milyen gumi legyen a következő a mostani A048-ak után.
Zárójelben: megértem hogy a volvóról nem írsz semmit, hisz lehet hogy üzembiztosan működik és elvisz innen oda meg oda vissza bármikor, de dögunalmas lehet..:)

Üdv.
BladeAAR 2011.07.15 09:08:18
@ommm:

Ok, örülök ha elégedett vagy vele:)

Ez Michelin Pilot Sport3-on készült:
www.youtube.com/watch?v=xeQeXSvYqfQ&feature=channel_video_title

Üdv.
Blade