Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guy-Fawkes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Csak a tüntetés 2011.05.09 06:56:00
Az elmúlt hónapok egyik legszórakoztatóbb eseménye a rendvédelmi dolgozó tüntetése volt pénteken. Egy látványos demonstráció és Pintér Sándor tökös kiállása ritka pillanata volt ennek az országnak. Valahol az ember azt érezte, van érdekvédelem és munkavállalói jog is még…..
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
A naptárfiú aktivizálta magát: ha egyszer a főnök azt mondta, hogy a Facebook-on nyerték meg a választásokat, akkor ezt valahogy bizonyítani is kell, még ha utólag is, hisz csupán kicsit ciki, hogy a sajtószabadságot többen lájkolják, mint szeretett vezetőnket. Deutsch tehát…..
Guy-Fawkes 2011.01.22 13:43:28
@Fedor: Csak ne tegyél föl sokszor kényes kérdéseket, és ne fogalmazzál meg sokszor ellenvéleményt, mert törölnek.
Úgy mellesleg... ELÉG kicsoda? Mert már jött nekem azzal, hogy arctalan vagyok.
Guy-Fawkes 2011.01.22 13:56:17
@Fedor: A saját nevemen használt loginomat függesztette fel a Facebook (bizonytalan időre). Nyilvánvaló volt számomra is, hogy népi kezdeményezés áldozata lettem (be is írta az egyik júzer, h a szocikat, akik oda írnak jelentgessék - mellesleg nem vagyok szoci, de ez most mellékes.)
Mindettől függetlenül fenntartom azt az állításomat, hogy az ottani fake-nek látszó támogatók zöme nem az, hanem a FB-kal ismerkedő öntudatos kormányszimpatizáns.
Az egész akció arra jó, hogy fenntartsa a megosztottságot és meghatározza az ellenségképet, elterelve ezzel a figyelmet. És azt kell mondanom, hogy elég ügyes húzás.:S