Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztapa41

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! A tegnapi nap konfúziója Mörfi él és Mekk Eleknek vannak követői. A napunk szépen alakult folytattuk a „teak” burkolást, míg megérkezett az idő, hogy megcsinálhassuk a próbaragasztást az itteni anyaggal. A ragasztás zavartalanul telt, jó tempóban lehet…..
Kedves Bloggerek!Köszönöm a segítségeteket átállítottuk a blogmotort ,már megint a régi, meglátjátok!Süni! A fordulatszám mérés tényleg a generátorról valósult meg. A helyi nagy idős kilógatott a generátorból egy cérnát, mi rákötöttük a fordulatszámlálót, a…..
Kedves Otthoniak! Sajnos be kell ismernem én a konyhabútor megrendelését 14.-ére datáltam, de sajna a naptár elárulta. 11. volt a nap mikor az a fránya fácán, oszt a konyhabútor. Az elmúlt évek száma már, már gombócból is. Köszönöm a következő munka megrendelését az…..
PromontorBlog Plüsspiramis 2011.02.08 08:08:00
Reggeli alkotás...
Kedves olvasók! A mai nap a sok kis apró kotyomfityek elhelyezésével telt. Olyan fáradta tett ez minket, hogy a mai napról semmit nem fogok írni, mert megyünk inkább aludni. Szép álmokat, jó reggelt. G. Kapitány & Galika..