Regisztráció Blogot indítok
Adatok
St.Grál

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AZ ANTARKTISZI EXPEDÍCIÓ A feltárt dokumentumok tanúsága szerint valamikor a nem túl távoli múltban bizonyos ország vagy esetleg országok tudósai  kifejlesztették az emberiség nagy álmának prototípusát, a levitációs hajtóművet !!!!!  Ennek alkalmazása révén az…..
Átjáró Carlos Castaneda 2011.01.10 20:50:00
Carlos (César Salvador Arana) Castaneda  1925. december 25.-én született Peruban.  Amerikai antropológus és író. 1968-ban jelentette meg Don Juan tanításainak első kötetét, a közép-amerikai sámánok titkos beavatásairól az ősi Tolték szellemi hagyományok szerint.…..
A Pravda című orosz napilap értesülése szerint az idegenek jelenlétét kutató S.E.T.I. intézet (a földön-kívüli kozmikus mozgásokat, és egyéb csillagközi jelenségeket vizsgáló szervezet ) nemrég három idegen tárgyat - szerintük minden kétséget kizáróan mesterséges és…..
A Föld alatt csupán 2 mérfölddel megdöbbentő dolgok léteznek. Ha képesek volnánk ide behatolni, azt tapasztalnánk, hogy nappali világosságban fürdő gigantikus „zsebek” találhatóak a rétegek között, majd megpillantanánk a hatalmas, belső óceánt. Egy ilyen…..