Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omglol

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A horogkeresztet, más néven szvasztikát sokak hajlamosak a nácizmussal azonosítani. Azonban önkényuralmi jelképként való megjelenése előtt már sokan használták a pozitív jelentést hordozó, jószerencse jelképeként általánosan elfogadott motívumot...
Dagatak blogja Hüjedagat! 2015.07.28 13:52:31
Aki ezt olvassa hüjedagat!..
Tudom, kicsit elhanyagoltam mostanában a blogomat, de eljött a hétvége, és végre volt időm kicsit sürgölődni-forgolóni a konyhában is. Először egy süteményt akartam elkészíteni (Ági szelet :) ) , de végül mivel nem volt itthon semmi ebédre való , ezért inkább egy…..
Emlékeztek még a Hoshi Sagára (esetleg a folytatására)? Furmányosan elrejtett ötágú csillagokat kellett keresni, rengeteg ötlet volt a játékban. Most megjelent a harmadik rész, és bár már kicsit kezd fáradni a sorozat, még mindig nagyon szórakoztató...
omglol 2008.09.29 12:42:07
Ilyen az, amikor egy hülye termék felbosszantja az embert és nincs megállás. Karesznek melege volt, jégkockát akart, de csak csordogálást kapott, mert a jégkockakészítő zacskó olyan volt, mint a szita. Ez annyira begerjesztette - nem a zacskót, Kareszt - hogy hosszú fotósorozattal…..
omglol 2008.07.03 11:46:00
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
István megtalálta a nap akcióját az Electroworldnél. Aki hirtelen nem tud mit kezdeni jódolgában, az most hatvanszoros áron viheti haza az amúgy 170ezres Toshiba laptopot: Nem tudom a mai világban egy sima mezei elektronikai szakboltban ki látott 10milliós laptopot, de Én is most…..