Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NetBubble

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sőt! Kifejezetten unalmas folyamatosan ugyan azokat a modelleket látni az utcán, bizonyos darabokat pedig rettentő sebességgel tiltólistára helyeznék. Ám ellentétben a negatív és túlságosan megszokott, egy pillanatig sem meghökkentő cipőkkel, néha azért leül valaki szembe a…..
NetBubble 2011.04.06 19:19:58
Helyesbítek a címen: Tegnap "éjjel" zárás előtt két perccel végre eljutottam az egyik Zarába, ahol eddig nem megszokott módon több cipőbe is azonnal beleszerettem. Végül csak egyet vettem meg, bár egy fehér telitalpú raffiás még mindig nagyon hívogat és csábítgat, de…..
NetBubble 2011.04.06 19:16:32
A limezöld csiszolt üvegdíszítés és az aranyozott ananászcsat nálam kiveri a biztosítékot. Számora giccses hatású és a kivitelezése sem tűnik kiváló minőségűnek, de persze lehet, hogy velem van a baj és ez a Kate Spade 'Lemondrop' ékszertáska nektek a nyaralásokat, a…..
A Macy's számára alkotta meg Matthew Williamson ezt a csodás kapszulakollekciót, amelyet a jövő héten dobnak piacra az áruházban. A nőies szabásvonalak, lenge kelmék, az élénk színek és a káprázatos minták az esszenciáját hordozzák Williamson tervezési stílusának, az árak…..
A Ford Models elvileg plus size modellje, Crystal Renn a mexikói Vogue címlapján tündüköl egy szűk, élénk narancssárga ruhában, vibráló kék szemekkel és kicsit vékonyabban mint megszokhattuk. Nekem nagyon tetszik a styling (Sarah Gore-Reeves) és a fotó (David Roemer) is, de a ti…..
Az ANNAEVA legújabb kollekciójának inspirációjáról és reklámfotóiról már írtunk nektek ITT, mostanra pedig megérkeztek a képek a legújabb kiegészítőikről is. A pasztelles, rózsaszín, bézs és törtfehér árnyalatokat szuperül kiegészíti egy-egy élénkebb kék és…..
NetBubble 2011.03.26 09:07:58
Itt a tavasz, lassan zöldbe borul a természet itthon is és elkezdjük tervezgetni a nyaralásunkat valamilyen mediterrán országba, ahol már érik a narancs, lime kerül a koktélba és citromot facsarunk a grillezett halra. Stella McCartney gyümölcsnyomatos táskája is ezt a hangulatot…..
NetBubble 2011.03.26 09:05:23
Jön a húsvét és ennek örömére a See by Chloé egy elképesztően fura kistáskát dobott a piacra: egy enyhén metálbronz csillogású, barna nyuszit, arany fémdíszítéssel. A csuklóra tekerhető pánttal gazdagított, kabalafiguraszerű izgalomban éppcsak elfér egy mobil, egy…..
Még januárban hozták nyilvánosságra a képeket az Alexander McQueen pre-fall kollekcióról, de még nem szerepeltek a képek itt, a blogon, így ezúzon pótlom a lemaradást. A márkától már megszokhattuk az elképesztő részletgazdagságot - ez most sincsen másként, gyönyörű…..
Szeretem a Tibit. Nem, nem a csokira gondolok, hanem arra a divatmárkára, amelynek  Google Chrome témája van a böngészőmön, és kampányképein a gyönyörű Olivia Palermo pózol. Sőt, nem csak pózol, hanem stylistok és marketingszakemberek befolyása nélkül, saját maga…..
Alapból nagyon tetszik ez a földszínekkel, feketével és tűrkízzel játszó, bőrszövés technikával készült Miu Miu táska, de ez a csiszolt műanyag, gyöngysorszerű fityegő agyonvágja az egészet. Persze le lehetne róla csatolni, de engem az érdekel: nektek love or hate a lánccal…..
NetBubble 2011.03.20 07:41:53
Az amazonok harci öltözetét idézi Sergio Rossi új kiegészítő kollekciója, amely bőrrel kombinált fém vértekből áll. Az olasz Amica magazinba készült fotósorozatból -amelyben a szőkített szemöldökű Srej Zsófi viseli a különleges darabokat- sajnos kimaradt a…..
Igen, a kérdésfelvetés legalébb olyan fura, mint a tegnap este megrendezett NSPCC Szürrealista bál, ahol Lulu Guinness egy kék-zöld papagájos fejfedőben jelent meg, amelyet -stílusosan-egy kalicka kézitáskával egészített ki. Erre tényleg a szürreális a legmegfelelőbb…..
A hosszú hétvégét Londonban töltöttem, városnézéssel, Annával találkozással és persze egy kis vásárlás is becsúszott. Jártam a Harrodsban, az Oxford Streeten és a többi szokásos, üzlettel tömött utcán is, de bevallom, a kedvenc helyeim a Brick Lane-en és Camdenben vannak. A…..
NetBubble 2011.03.17 14:47:10
OurFashion Csillogni szeretnék... 2011.03.16 06:12:00
...pezsgőzni és bálozni a Reem Acra pre-fall kollekciója láttán! Csillogó, kövecskés berakások, nagyméretű flitterek, húzások és ráncolások, fodrok és tüllbetétek teszik izgalmassá a kollekciót, amelyből néhány darab ismerős lehet, hiszen a díjátadó szezonban többen is…..
A csipkés trend az, ami a tavasziak közül a legközelebb áll hozzám. Kedvenceim a Dolce and Gabbana darabjai, amik olyan szépek, hogy szinte megszólalnak.Nem én vagyok az egyetlen aki nem tud ellenállni ezeknek a ruháknak, hiszen az egyik legszebb csipkés olasz tervezés bejárta a…..
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
Bruno Frisoni csodálatos táska- és cipőkollekciót alkotott, tényleg ideális darabok egy elegáns randevúra. A Roger Vivier darabokat ezúttal is a részletgazdag kivitelezés és a tökéletes minőségű anyagok teszik különlegessé. Én a tollas lábbelit és a láncos táskát kérném…..
NetBubble 2011.03.14 09:56:07
Van, akit vulkanikus maradványokra, engem pedig arra emlékeztet, mintha egy csapat régész által feltárt területen találták volna meg letűnt civilizációk viseleteként. Az igazság persze ettől távol van: a lent látható különleges darabokat Eily O'Connell ír tervező készítette.…..
NetBubble 2011.03.03 22:11:47
Első számú előítélet a hosszú szoknyával kapcsolatban: Csak a magas lányoknak áll jól. Második: csak a jézusszandálos, szövött tarisznyás, alter lányok szaladgálnak benne. Egyik sem igaz, csak meg kell találni a megfelelő fazont, szint, mintát, anyagot. Én magam sem vagyok…..
Már csak két hét és itt a tavasz - legalábbis a naptár szerint, így itt az ideje azon gondolkodni, hogy mivel frissítjük fel a ruhatárunkat. Ha lottó ötösöm lenne, én biztosan Alexander McQueen táskával kezdeném ezt, nem is eggyel, hanem a nagy, fekete, inkább hétköznapra…..
NetBubble 2011.02.19 10:00:08
OurFashion Tipegők 2011.02.12 11:28:00
 A szép cipők láttán mindig ellágyulok, sóhajtozom és vágyakozom. Ha nem annyiba kerül az épp tökéletesnek látott cipő, mint Georgina Goodman kreációi, akkor bizony kinyílik a pénztárcám is. De ezek a csodák egyelőre álmok maradnak a maguk 400 £…..
Végre-végre-végre, itt vannak a képek Lady Gaga Vogue címlapjáról! Úgy látszik, valahol én is kis szörnyeteg vagyok, hogy ennyire lelkesen vártam a képeket a márciusi címlapról, aztán meglátva azokat mélységesen csalódtam. Persze nyilván az elvárásaimmal volt a probléma,…..
Az elmúlt napokban a tavasz csalóka ígérete miatt már nem kötöttem sálat, de ma újra fel kellett vennem egyet. Ennek apropóján jutott eszembe, hogy a Celapiu kínálata mennyire vegyes ebből a szempontból. Imádom a fonott, kötött sáljaikat, boleróikat és kámzsáikat, de…..
NetBubble 2011.02.12 08:49:30