Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skypet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..
skypet 2011.01.22 00:25:54
@Dandie66: Nálam ugyanez a helyzet. A 77. szinten vagyok, kb 110 földem volt állatokkal, fákkal, és több mint 200000 $-ral. Az ültetés után jött a kalapos ember, és államosította a tanyám. Most nekem is csak a 12 földem, a két uborkám, és egy elszáradt almafám maradt, 88000 $-ral. A tallérok megmaradtak, csak a kedvem ment el a játéktól.
skypet 2011.01.25 12:09:57
@Dandie66: Remélem már sikerült visszakapnod a tanyádat, sajnos az enyém még mindig a 0. szintes indulásként kapott "kiskert". Hibaüzenetet is küldtem a fejlesztőknek, de a beígért 1-2 napon belüli válasz helyett eddig a nagy semmit kaptam.
Igaz a jan 21-i írásukban utalnak ilyen hibára: "A másik hiba azonnal belépés után történik. Egyes felhasználók nem valós adatokat látnak a tanyájukon. Szerencsére csak kevés felhasználót érint, de ezzel is foglalkozunk."
Naponta legalább egyszer ránézek a tanyámra, de semmi változás. Jó lenne tudni, hogy valóban foglalkoznak-e vele, megoldják a hibát, és visszakapja az eredeti /elvesztett/ állapotot az a "kevés felhasználó, akit érint", vagy inkább felejtse el örökre ezt a játékot. Erre azért konkrétabb választ is adhatnának. Mit jelent az "ezzel is foglalkozunk"? Sajnálják őket, de..., vagy megoldják a gondjukat és visszakapják az elveszett tanyájukat?
A többi játékosnak további jó gazdálkodást kívánok, és reménykedjenek, hogy velük nem fordul elő ilyen, mert elég bosszantó, mikor hosszú hetek munkája kárba vész.
skypet 2011.01.30 18:44:25
@Dandie66: Hát bizony nem... :D
Én is már háromszor jeleztem náluk a hibát, de eddig még nem reagáltak. Valószínűleg nem is fognak. Nekem is kezd fogyni a türelmem. Egy biztos, mindenkit le fogok beszélni erről az alkalmazásról, ha nem tesznek semmit. Pénzt meg semmiképpen ne költsön senki tanyatallér vásárlásra addig, amíg ennyire nem törődnek az egyéni problémákkal. Legalábbis nem javaslom. :)