Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egon22

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 20-án tartják a Margit hid ünnepélyes átadóját. Az évek óta tolódó protokolláris alkalomra való tekintettel a Magyar Kerékpárosklub elnöke is üzent a városvezetőknek. László János szerint az átadás még a több éves csúszás ellenére is elhamarkodott, mert a…..
egon22 2012.01.25 23:43:42
@luigi100as:

Nagyon jó gondolatok, csak kiegészíteném, azzal, hogy mindenkinek tudomásul illene venni, hogy a budapesti utcákon ennyi hely van és ezt kell beosztani a közlekedőknek.
A bringa a mostani szabályozás szerint, különleges helyzetben van, mindenhol közlekedhet, miközben a „jármű” előnyeit és élvezheti, a régi szabályok legalább egyértelműek voltak.
Az pedig nem igaz, hogy a Margit híd bringaútja, most, téli időszakban is túlterhelt, elkelne egy ici-pici realitás, mert így csak a békétlenség fokozását segíti.
Varánusz Megéri, Viktor? 2012.01.20 05:58:00
Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert…..
Életem legnagyobb Európa-élménye 2002-ben történt az Újpest-Haladás magyar kupadöntőn Győrben. Az országban mindenki vágyakozott Európába, el akartuk érni azt a szintet, ahol jogállamban, biztos gazdasági háttérrel, tisztán élhetünk, kb. mint Ausztriában, de úgy, hogy azért…..
Habár nem volt nemzeti katasztrófa, azért némi töprengésre késztet az idei Eurovíziós Dalfesztivál. A további szószaporítás helyett: Wolf Katinak mindössze két ellensége volt Düsseldorfban. Európa és Orbán Viktor.Európának a töke tele van Magyarországgal, márpedig a…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
Kósza törvényjavaslatok röpködnek az Egyesült Államok keleti partján: New Jersey-ben épp visszavonták a kerékpárok kötelező regisztrációját előíró javaslatot, amikor New Yorkban újabb változatban bukkant fel az ötlet. Egy queens-i tanácstag, Eric Ulrich komolyan – bár…..