Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cañutillo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Templomablak Anno Táncoló Matyók 2011.11.19 22:27:00
A Haranghy Jenő által tervezett és Palka József műtermében kivitelezett  - nagyméretű - üvegfestmény eredeti helye, sajnos nem ismert.    A  kép a legutóbbi évtizedeket egy gyűjtő magántulajdonában töltötte, majd néhány éve  - egy eladás során - a mezőkövesdi…..
Közelebbről sajnos nem tudjuk melyik tartományban, de ami biztos, hogy Spanyolország egyik elhagyatott, vadregényes partszakaszán járunk, ahol a belga Atelier d’Architecture Bruno Erpicum & Partners [itt már írtunk róluk] építészeinek munkáját dicséri ez a 400 négyzetméteres modern rezidencia,…..
Manzárd Café Faáglovak 2011.08.31 11:45:00
Mindig megtalálni a tökéletes faágat, nem lehet egy egyszerű mutatvány, azonban a 62 éves amerikai szobrásznő, Deborah Butterfield már rutinos versenyző az általa választott művészeti ágban. Vonzódása a lovakhoz egyértelmű, különböző újrahasznosítható anyagokból készült…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..