Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandie66

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Újraindult a játék 2011.02.16 16:13:57
Csak gyorsan szólni szeretnénk, hogy a játék újraindult.Hibákat a szokásos helyen lehet jelenteni. Légyszi ne itt a blogban, mert nem tudunk benneteket megtalálni a rendszerben...
Dandie66 2011.02.16 19:08:56
@Matulabá: Először is: mint az Orbán-kormány, de nem akarok politizálni. Ami most folyik, olyan, mint ez a játék: mindig azt mondják javítanak valamit és egyre sz*rabb lesz minden. Amit sajnos az életben nem tehetek meg, azt megtettem itt: több, mint 1 hónap várakozás után most az alkalmazás eltávolítása gombra kattintottam. Mivel a nagy javítás után, amivel már minden hibát javítottak, belépés után ugyanaz a hiba fogadott, mint egy hónappal ezelőtt, nevezetesen, hogy minden eltűnt a farmomról, földek, termés, állatok. Így utoljára csak annyit, hogy sok sikert azoknak, akiknek még van türelmük kivárni, hogy hátha javul a játék. Én kiszálltam, üdv.
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..
Dandie66 2011.02.01 20:34:31
@zsupe: Azt még én sem, tudom, mit kapok vissza, csak az ígéret van meg. De hátha ez is egy pozitív irányú elmozdulás. Tudom, hogy ezen kívül is van még dolguk rendesen. Remélem, nálad is még javítani fognak a helyzeten. Azt nem értem, miért tallérral írják jóvá, hiszen a pénzt is ugyanolyan könnyű lehet átírni... És azt sem tudom, hogyha visszakaptam a tanyám, nem kapok-e idegbajt az összes többi hibától. Most nem idegeskedem, a Farmerama-n építem a karrieremet ugyanezen a néven. De azért szívesen visszaállnék a TanyaVilágban folyó versenybe.