Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doominogame

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferrarik, Bentley-k, Lotusok, Porschék, régi és új M-es BMW-k és változatos V8-as izomautók mellett egy szokatlan, alaktalan motorkerékpár is feltűnt az Atlanta elővárosában megrendezett Caffeine and Octane névre keresztelt amerikai Parkoló Parádén. Az előbb említett…..
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) azon szerencsések közé tartozik, aki szereti a munkáját. Elhivatott, agilis, találékony - írhatná ezt a CV-jében, sőt, nem is rest úton-útfélen erényeit hangsúlyozni, ráadásul tényleg jó abban, amit csinál. Túlontúl is. Lou Bloom ugyanis…..
Belsőség Vonóhorog? Erre? Sehol! 2014.09.06 12:48:30
Az úgy volt... van a családban ez a kis Colt, ami igazából Mirage, mert amerikai piacos. Városi rohangászósnak vettük vagy tíz éve. Kimondottan automataváltós kisautót kerestünk, mert anyukám már rég leszokott a kézzel váltogatásról, apámnak a betegsége miatt az utolsó autói…..
doominogame 2014.09.06 19:46:42
@kewcheg: Én viszont minden kocsimra rakattam. Mert a költségre elenyésző ahhoz képest, amikor hátulról belédjönnek. Egy meredező vonóhorog elég csitító tényező egy ökörrel szemben, aki a segged mögött megy 50 centivel.
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
doominogame 2014.08.08 19:57:32
@aleb19: Akkor remélem az anyád, feleséged (vagy a buzi barátod), az apád és a kiskorú gyermekeid sem emberek a szemedben. Sem a főnököd, sem a haverjaid. Érdekes ember lehetsz.
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
doominogame 2014.08.03 19:51:16
@nikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:
A benzinesben lehet sok olyan apró hiba, ami nem orkántosan nagy, csak lopkodja a lóerőt. Pl. áthúz egy kicsit egy gyertyakábel, 1 mm-rel beljebb kell nyomni a gázpedált, észre sem veszed, hoppá + fél liter fogyi. Egy gyertyán fennakad egy kosz, a szikra csak fele akkora, hoppá, oda 5 lóerő. A dízel ha reggel elindul, akkor az egész nap megy, egyenletes teljesítménnyel. Városban kb. felét eszi, mint egy benzines. Ha benzinessel vontatsz, vagy erőlteted, a nyomatékhiányt gigászi fogyasztással kompenzálja. Egy rendesen melegített és visszahűtött dízel simán elmegy 500.000-et. A kettős tömegűt le lehet cserélni helyettesítő szettre ha kell. Egy új turbófeltöltő az Ebay-en 100.000 ft körül van. Vagyis a benzines imádat egy faszság.
Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk…..
Eredetileg úgy terveztem, öntök a Tehénbe. A Prolonggal kapcsolatban két dolog győzött meg. Az egyik, hogy VMax Zsolt azt mondta, tényleg jó: amikor betölti a motorba, kis időre feljebb megy az alapjárat, míg az elektronika nem állítja át, tehát érezhetően csökken a súrlódás.…..
doominogame 2014.07.19 16:12:22
@Shadowbull: Ez egy remek hozzászólás volt. Marhaság és kész!!!
Olvass utána: a vas súrlódási és keménységi együtthatóját jó pár módszerrel meg lehet változtatni. Erre példa a Votan-páncélzat, amit a nácik kísérleteztek ki és ebből építették a Bismarkot.
Az ilyen termékek egyik együtthatója a hit. És egy drága cuccnál az nagyon hamar elillan, ha nincs konkrét eredmény. A Prolong régóta tartja magát. Ezen tépelődjél egy kicsit. Megvenned nem kell, de azért mások hagy vegyék. Én sem hordok melltartót, de azért nem fikázom azokat, akik viselik.
  Két hét múlva ilyenkor madárcsicsergésre ébredünk Földváron, kiverjük a szemünkből a csipát a mosdó szélén, mint hamut a nagypapi pipájából – elég az alliterációkból –, azt a három, S-es méretű Tesco-szatyrot, amit összekészítettünk a kéthetes útra (és…..
Emlékszünk még a néhány évvel ezelőtti fővárosi közmondásra, miszerint mi zavarja leginkább a BKV-t abban, hogy jó szolgáltatást nyújtson? Az utasok. Úgy tűnik a BKK-t is zavarják azok, akikért vannak, ugyanis a legaljasabb utasellenes intézkedésre készülnek alakulásuk…..
Azt, hogy az EP választásokon elért eredmény az MSZP végét jelentheti, sokan, sokféleképpen tárgyalják. Ennek egy része persze a kormánypárti vagy bajnaista és gyurcsányista sajtó vágykivetülése. Mindemellett azonban sok jel utal arra, hogy súlyos - és immár saját maga…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
A Hockenheimringen, kívülről nézve legalábbis, egész lazának tűnt a szombati nap. Persze a csapatok keményen melóztak, de még gond nélkül be lehetett jutni sajtóbelépővel a pit lane-be, még akkor is, amikor a DTM-autók voltak a pályán, illetve jöttek ki gumicserére. Lángot…..
Belsőség Magyar Polo Marokkóban? 2014.04.25 14:05:39
Történik, hogy az embert meghívják egy kicsit vadonatúj Porschét vezetgetni Marokkóba, egész pontosan Marrákesből (Marrakech, Marrakesh) indulva fel az Atlasz hegységbe, berber falvak között kanyarogni, szédítő mélységek fölött elporozni csúszós földutakon. Nem rossz…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..