Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daredevill44

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövőre várható akciófilm egyelőre azért érdmel figyelmet, mert megint együtt fog játszani Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone, és a képből is ennyi derül ki. Stallone Ray Breslin épületbiztonsági szakértőt alakítja. Majdnem minden börtönt elemzett már, és miután…..
A hétvégén két Superman teasert is bemutatnak, az egyik végre kikerült a netre. Christopher Nolan producerként állt a projekt mögött, a rendezői térfélen Zack Snyder álldogált. Az S-es gúnyát Henry Cavill ölthette fel. Miképp fog teljesíteni? Erre egy évet még várni kell. Nem…..
daredevill44 2012.07.22 08:36:46
@koimbra: hoppá igaz is csak a másodikat néztem
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2012.02.29 20:41:00
Két szuperhős csapat jogait sajnos a Fox birtokolja, az X-Men és a Fantasztikus Négyes valószínűleg jó ideig nem kerül vissza a Marvelhez. Ám a Bosszú Angyalai különítményt  sikeresen össze tudták hozni, ami itthon Bosszúállók néven kerül a mozikba.Emlékeztek még, hogy A…..
A Paramount 2014-ben újabb Transformers filmmel érkezik, bár az nem ismert, hogy melyik hónapban küldené mozikba a folytatást. Az első rész júliusban futott be, a második és harmadik felvonás már júniusban kezdett.Rendező még nincs, Michael Bay korábban kötötte az ebet a…..
daredevill44 2012.02.14 13:16:28
@nezezon12: igazad van mindegyik csak jartassa az "ujjait" , de mind megnezte es a 4.-et es az 5.-et is megfogjak
 Eredetileg úgy volt, hogy a Nagy zűr Kis-Kínában misztikus-kung fu-akciófilm a vadnyugaton fog játszódni, viszont kevés hiányzott, hogy egyáltalán el se készüljön Carpenter műve. A forgatókönyv első verziója a cselekményt az 1880-as évekbe helyezte, a főhős pedig egy…..
daredevill44 2012.01.22 22:06:40
Filmdroid TOP 10 Karácsonyi filmek 2011.12.24 14:15:00
Itt van a karácsony és a Filmdroidot is elérte az ünnepi hangulat. Ebből az alkalomból összeszedtem a 10 legjobb karácsonyi filmet. A lista szubjektív! Ez csak az Én személyes véleményem, a saját listám. Szerintetek melyik a 10 legjobb karácsonyi film? Melyik film/filmek maradtak le…..
daredevill44 2011.12.24 19:01:58
Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden, poszterek, képek, videók. Delois Blakely apáca a bírósághoz fordult, panasza szerint a Tri Star Pictures az ő könyve alapján készítette az Apácashow-t. Blakely azt állítja, hogy anno megpróbálta eladni a megfilmesítési jogokat, a…..
daredevill44 2011.11.13 18:11:57
Az Immortals képeken láthattuk, hogy Henry Cavill már ott sem volt kismiska, de a Superman film kedvéért még azért sikerült még jobban felpumpálnia magát. Ismét befutott pár kép a forgatásról, ezen hősünk szakállasan és mintha kissé mérgesen megy, gatyája csöppet…..
daredevill44 2011.10.14 19:38:31
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2011.10.11 16:08:00
A képregényben mit is szoktak harsogni?: Angyaloook gyülekezőőőő. Íme az előzetes, amire a képregényrajongók nagyon vártak.  Nem tartott sokáig, itt a szinkronos előzetes..
 Conan Robert E. Howard tollából született, az eltelt évtizedek alatt írott formában számos történetet követhette nyomon a kalandra éhes közönség. Majd a nyolcvanas évek elején a többszörös Mr. Olimpia, Arnold Schwarzenegger játszotta el a kőkemény, hallgatag barbárt a…..
2009 novemberében került a könyvesboltok polcaira Stephen King A Búra alatt (Under the Dome) című regénye. Steven Spielberg gyorsan lecsapott a jogokra és a DreamWorks berkein belül egy minisorozatot szeretett volna összehozni a több, mint 1000 oldalas alapanyagból. Teltek a hónapok és…..
Hallhattuk, hogy a The Expendables folytatásában benne lesz Jean-Claude Van Damme és Chuck Norris, ezen kívül Donnie Yennek is tettek egy ajánlatot, aki elég elfoglalt, így még egyáltalán nem biztos, hogy be tudja vállalni a filmet. Sejthettük, hogy ez még nem minden, ugyanis a…..
daredevill44 2011.08.26 16:21:18
@Rolee83: Ok teljesen igazad van 80as 90es évek de akkor Statham vagy Jet Li (ő 1 kicsit kilúg a sorból a kínai filmjei végett) mit keresnek ott!?
daredevill44 2011.08.27 06:51:44
@Rolee83: Az biztos inkább ők mint a gyerek de azért esélyt kapjon! A filmet meg várom biztos jó lesz
Az eltelt pár nap néhány híre röviden, előzetesekm, videók- Ben Foster játsszha John Gotti Jr.-t a Gotti filmben. - Laurence Fishburne lesz Perry White a Supermanben. - Russell Brandnek ajánlották fel a Lamb of God főszerepét, rendező Diablo Cody. - Zack Snyder fogja rendezni a Last…..
A híres-nevezetes táblás játék alapján készül a Torpedó (Battleship) film, valószínűleg senki számára nem ismeretlen a játék és többször próbálta kitalálni, hogy vajon melyik mezőbe rakhatta ellenfele a hajóit. Ehhez gyakorlatilag szinte semmi köze nem lesz a mozis…..
Angelina Jolie Salt ügynököt sokan kiröhögték, egyszerűen nehezen tudták elképzelni akcióhősként. Steven Soderbergh körültekintően járt el, mikor kiválasztotta a főszereplőjét a Haywire-be (korábban Knockout címen futott), nem a szóba jöhető színésznők között nézett…..
Filmdroid Filmes naplónk 2011.05.27 15:14:18
Többen kérték, hogy legyen filmes napló, amiben röviden, egy-két szóban, pár mondatban taglalom, hogy mit néztem meg legutóbb. Arra gondoltam miért ne lehetne-e helyett egy poszt, ahol nem csak én emlékezem meg arról, hogy mely produkciókat láttam, hanem Ti is. A hozzászólásokban…..
Filmdroid Kép az Immortalsból 2011.05.06 12:42:46
Thészeusz (Henry Cavill) bőszen indul harcba, mögötte serege biztatja. Gianni Nunnari producer azt mondta, hogy sokan a 300-hoz hasonlították a trailert és gyakorlatilag erre utaltak, hiszen kihangsúlyozták, hogy a 300 producereitől. Ám nekik mégsem az a céljuk, hogy ehhez a…..
daredevill44 2011.05.06 19:36:24
A héten mutatkozott be a Mortal Kombat websorozat, első részében Sonya Blade, Jax, Stryker és Kano volt látható. A további epizódokba bekerül a több ismert karakter is, még Baraka is jelen lesz, róla alább láthatsz egy képet. A karaktert Fraser Aitcheson játssza, de vajon kivel fog…..
 Két elgyötört férfi vonszolja magát a bűzös mocsárban, az egyikük kissé véresebb állapotban halad előre. Az életük forog kockán, vadásznak rájuk. Egy nindzsának kinéző fickó véres karddal nyomul utánuk, de vannak társai is. Egy szado-mazo ruházatú alak szigonyos…..
Darren Aronofsky rendezte volna a Wolverine folytatását, a forgatókönyv már kész volt és Hugh Jackman is hozzálátott edzeni. A forgatás kezdete még nem volt ismeretes, de a Japán katasztrófa és Vasököl (Real Steel) promóciója miatt biztos, hogy nem mostanában tudtak volna…..
daredevill44 2011.03.17 20:39:09
@Alex Mahone: Üdv! Nem tudom figyelmen kívül hagyni a megnyilvánulásaidat mi a fasz bajod van neked egyik nap csóri Gibson bácsit majszerolod most meg az Aranofskyt! Vele mi a bajod ő nem kínozta isten fiát?! Mit nézel Te mi a jó neked csak 1 példát!
Filmdroid Gibson nem megy sittre 2011.03.13 16:22:00
Régen a paparazzók listáján Mel Gibson talán az utolsó helyek egyikén foglalt helyet, mivel nem igazán csinált botrányokat, nyugis életet élt. Manapság azonban már más a helyzet. Miután Gibson szakított feleségével összejött Oksana Grigorjeva énekesnővel és karrierjét is…..
A Mokka tegnap reggeli műsorában a Batman következő részéről lett volna szó, de mégis inkább a Denevérember földbe döngölése lett belőle. Eleve azzal indult az egész, hogy a műsorvezetők a számítógépes játék előzetesét adták le a 2012-ben megjelenő film trailere helyett.…..
Ha a rajongók beindulnak...abból olykor elég jó dolgok születnek. Elég csak a pár perces kisfilmekre gondolni, de egy poszter összedobásával kevesebb meló van. A Batman harmadik részét rengetegen várják. Ebben a nagy várakozásban többen nem tudtak mit kezdeni a kreativitásukkal…..
daredevill44 2011.02.18 18:12:16
A Halcyon számára nem volt megváltás a Terminátor negyedik része, a bukta után le is húzta a rolót. Ezt követően kérdésessé vált a franchise sorsa, ugyanis a jogokat mindenki legnagyobb meglepetésére egy befektető társaság kaparintotta meg. Néhány hollywoodi stúdió fel is…..