Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vincedenes

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
talán senkinek sem árulok el nagy titkot, ha frappáns summázatként annyit mondok, szar. ha kevésbé szeretnék frappáns lenni, annyit mondanék, elég szar, de van rosszabb is.maga az eljárás tényleg nem vészes, aki gyakran hánytatja magát vagy szeret hányni, azoknak bátran merem…..
vincedenes 2011.01.21 13:57:24
Sziasztok! én ma estem át ezen a szép élményen és tegnap mikor olvasgattam a bejegyzéseket eldöntöttem , h én is írni fogok biztatásképpen!!!
ami a lényeg.én a 15.kerületben voltam, az asszistens lány nagyon nagyon kedves volt, ritka az ilyen, mindenre válaszolt!
szerintem ne kérjetek érzéstelenítőt, ő is azt mondta h végülis tök mindegy és legalább tudsz nyelni és nem zsibbadsz több órán át. ki lehet bírni bár kúrva szar volt. nagyon kellett h végigolvassalak benneteket tegnap, ettől erőre kaptam!!!a vizsgálat tényleg nem hosszú bár annak tünik. be kell venni egy műanyag valamit a fogam közé szorítani és elkezdik dugni a csövet. én közben öklendeztem, büfögtem, nem kellemes érzés. ha bent van már jobb akkor koncentráljatok másra!! nekem volt két szövetminta vételem is, emiatt huzogatták a csövet ide oda én közben öklendeztem néha , mondták h lazítsak...amikor kint volt a cső nagy megkönnyebbülés. nekem semmi nem fájt bent csak ez az öklendezés volt szar de csak annyira mint amikor hánynod kell de nem tudsz. nőknek írom, h a szülés ettől sokkal de sokkal szarabb!!!bár ott a végén van jutalom! itt legalább annyi, h nincsen fekélyem és daganatom, azt hiszem ez sem rossz!! a szövettan 2 hét múlva lesz meg, ha lesz baktérium szednem kell antibigyót.
kérdezzetek nyugodtan!!! és NYUGI, mi 3 perc egy életben???gondoljatok a nyárra és terelni a figyelmet!