Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamilla.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kannabisz Károly szomorú, de büszke Még névváltoztatással sem lehetett elérni, hogy legyen Legális Marihuána Magyarországon. A forradalmi névváltoztatási kérelmet az igazságügyi minisztérium dobta vissza a Tudományos Akadémia ajánlásával:…..
Amikor 2009-ben először tűzött ajándék kokárdát a Kaiser szalámi gyártója a termék csomagolásán feszítő Ferenc József mellére, még azt gondolhattuk, hogy csupán tévedésről van szó. Hogy talán olyasvalaki eszelte ki ezt a marketing osztályon, aki annak idején egy…..
Kamilla. 2011.03.15 11:51:22
@Látnokzsálya: Egyetértek Armadaxszal!
Ezt a legkönnyebb megtenni.Elmenekülni máshová, megfutamodni, majd lenézni, leköpni azt aki állja a sarat a saját hazájában, aki nem engedte magát KIŰZNI! Bocs hogy nem mindenki egy gyáva féreg és saját hazáját utálva, szégyellve elkotródik máshova.Még jó, hogy nem vagy itt.Már ezzel is jobb ez az ország!
Nehezen térek magamhoz, mióta megláttam a mozambiki rákellenes liga printkampányát, amiben rákos mellek helyett pókos- és csótányos ciciket mutogatnak. A mérhetetlenül negatív és visszataszító látvány azonban pozitív üzenetet közvetít. „A daganatok 80%-a jóindulatú.…..