Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avét

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
Tavaly nyár óta kering makacsul az a Fidesz-ötlet, hogy ők bizony bevezetik a "hamburgeradót". A javaslat úgy néz ki, hogy bekerül a "nagy kora tavaszi reformcsomagba", bár lehet, hogy március 15-ig sem sikerül bejelentenie a részleteket Orbánnak... A múlt heti…..
Vastagbőr Sanyi bácsi elintézi 2011.02.08 09:31:00
A hétvégén budapesti klubrazziákról szóltak a hírek. Több szórakozóhelyet is bezártak, mert az engedélyezett befogadóképességüket meghaladó számú tömegnyomorogni szórakozni vágyót engedtek be. A West Balkán-tragédiát követően érthető és üdvözlendő, hogy…..
Most olvastam el Sándor "Papa" István nyugalmazott rendőr alezredes 54 oldalas tanúvallomást, melyet 2000-ben tett az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt. (Köszönöm a tippet!) Röviden: aztakurva ... Egészen elképesztő összefüggések és sztorik vannak, na…..