Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haeli

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
haeli 2019.01.12 15:11:53
@csincsilla72: Tudom, de én úgy értettem, azt akarja vele mondani, hogy máshol egyet értettek ennyien az x véleményével valami bulvár témában, csak itt számít ekkora trollnak.

Ha nem nézed trollnak, mert nincs elég infód hozzá, vagy nem gondolod annak, vagy bármi egyéb miatt, de egyszerűen egyik itteni 'troll' sem tűnik trollnak vagy különösebben durvának.
haeli 2019.01.12 15:32:30
@csillagporszem: Az ő szempontjukból értem meg. Viszont ahogy elnézem, jól csinálják, mert alig van kitartó új, ez itt iszonyú régóta megy.

Viszont én ennek tudom be, ami miatt néhányan azt hiszik, hogy időről időre szét vannak trollkodva új nickekkel. Néha valamelyik más véleményen lévő read only-snál elpattan valami, aztán ha elég megosztó vagy már nagyon túlfeszített a téma, ezen felbuzdulva egy csomó másik amúgy read only is lecsap.

Csak tipp, de a sokszorosa, nagyon sokszorosa a félig-meddig rendszeres olvasók száma a rendszeresen kommentelőkhöz képest.

Nem igazán opció máshova menni, mert csak itt van meg ez a színvonal, viszont ide sem kellünk.

Tényleg megértem, amikor ez az ő törzshelyük és szinte már család, de szar, na.. Mármint nekünk, többieknek.

Egyszer vagy kétszer próbáltam szerintem érdekeset és újat írni, 100%-osan ignoráltak. Ha provokatív vagyok, akkor meg jöttem trollkodni.
haeli 2019.01.12 15:36:00
@úgymond olvasó mmkk: Ez szerintem csak egy sima értékelése az itteni helyzetnek, ki-ki a saját érzései szerint teszi persze.

Sajnálom, nem akartam fokozni a szar napod.

I let myself out. Peace :)
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
haeli 2018.12.01 08:16:35
@Gonoszmostoha: Megnéztem, ma a huszonnegyedike helyett, aztán még egyszer lesz szombaton a harmincegyedike helyett. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez általában szokás-e. :)
haeli 2018.12.01 08:22:24
@hereverő heverő: December 15-én, szombaton, szintén melózni fog, már aki általában hétköznap szokott. Annak akkor valami egyéb oka van?
haeli 2018.12.01 08:23:29
@haeli: Oké, világos!
Azt hiszem érdemes értékelést írnom a 2010-es évemről, mert egész különös volt. Nem biztos, hogy ebből hagyományt fogok csinálni. Hogy az értékelés teljes legyen, érdemes egy kicsit korábbról kezdenem a történetet, mondjuk úgy 2009 közepétől. Magyarán, nagyjából azt az…..