Regisztráció Blogot indítok
Adatok
August von Zahnd

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ő megveszi 2011.01.19 17:28:00
Peka barátunk ismét aktív volt. A múltkori hot-rod-képgalériája után (facebookosok előnyben), a balsors Miamiba vetette, konkrétan a Porsche 918 Spyder bemutatójára. Az ottani kereskedő nem bízott semmit a véletlenre, a meghívott vendégek túlnyomó többsége Carrera GT-tulajdonos…..
August von Zahnd 2011.01.21 05:11:40
Nem vagyok az a hozzászólogatós fajta, de már jó ideje éreztem, hogy egyszer majd azért fogok ide regisztrálni, hogy elküldjem ezt a kultúrpesszimista nevű barmot a rossebbe. Hát tessék:

Idefigyelj, te szerencsétlen hülye!

Bizonyára rendkívül műveltnek és világlátottnak hiszed magadat, mivel a panelból kiszabadulva sikerült elvégezned a művelődésszervezői szakot egy vidéki főiskola bölcsészkarán, hogy aztán a diplomádhoz méltó állást vállalhass Angliában, ahol szart kapartál egy pakisztáni étterem vécéjében, de a látens homoszexualitásod miatt érzett öngyűlöletedet a magyar nép egészére projektálva képtelen voltál észrevenni, hogy arra a négy lengyelre, öt ukránra és három román cigányra, akikkel együtt laktál egy kilenc négyzetméteres szobában, sokkal inkább jellemzőek voltak azok a tulajdonságok, amelyeket te magyar sajátosságnak tartasz.
Tipikusan olyan proli vagy, aki azt hiszi, hogy olyan az átlagmagyar, mint az alkoholista Béla a tizedikről, aki terrorizálja a családját, lop a munkahelyéről, és ha nem ütné le érte a nagydarab kopasz Józsi, akinek a hangfalaiból dübörgő hard technótól még a szemközti tömb ablakai is remegnek, nemcsak belehugyozna, hanem bele is szarna a liftbe, amikor nagyon meghajtja a közeli talponállóban elfogyasztott másfél liter tablettás.
Ne magadból és a környezetedből indulj ki, prolikám!
Mellesleg ha az azóta is sóhajtozva-bezzegezve emlegetett Európádban kiléptél volna a koromtól feketéllő sorházból az utcára, láthattad volna, hogy az ottani, őshonos lumpen is ugyanolyan irigy, beszűkült és gátlástalan, mint te, de benne maradt legalább annyi tartás, hogy a hozzád hasonló arrogáns faszkalapoknak kiüsse egy-két fogát, ha arról van szó. Hidd el, neked is jót tenne pár makarenkói maflás, arról nem is beszélve, hogy úgysem érzed magad jól az itthoni szarmagyarok között, úgyhogy remélem, nemsokára visszamész abba a pakisztáni étterembe, és soha többé nem nézel vissza.