Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teregE.T.

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem hiszem, hogy sokan lennének akik a fenti kép látványára nyugodtan dobnák be a szunyát, annak ellenére, hogy ha ilyet látunk általában már  hat az  altató.. A kialakuló szép új világrendünknek hála.. azonban egyre több az a szegény ember, aki kénytelen…..
   Találtam egy videót a youtube-on ami adott egy löketet ahhoz, hogy összehozzam ezt a bejegyzést.. Arról szól, hogy milyen frankó sarkifényben gyönyörködtek valakik Kínában majdnem fél órán keresztül... nappal!! és mit tesz ISTEN.. akarom mondani a HAARP óriási…..
E.T. háttere Mr. Dopeman 2011.02.07 14:12:00
  Valami oknál fogva mindig szimpatikus volt a Dopeman cucca...  a kezdeteknél talán csak a szubkultúrájából áradó szabadság(vagy szabadosság?) érzése volt csábító.. (meg, hogy voltam vagy 16-17).. a lázadás..  a csúnyabeszéd.. a gangstafeeling.. maffiapara.. de…..
A vörös cárok orosz dokumentumfilm sorozat (2001) rendező: Vitalij Manszkij forgatókönyvíró: Alekszandr Gelman zeneszerző: Szergej Filatov operatőr: Alekszandr Dolgin 23:30, Hétfő (január 24.), DUNA Televízió Nem félünk a Putyintól.. Az europaTV bemutatja…..
Következő kiszemeltünk egy sorozat, szintén az RTL-en játszott magyarul Eltűntnek nyilvánítva c. krimi sorozat..A klub ezt írja róla tájékoztatónak..Emberek tűnnek el rejtélyes módon... Misztikus utazás - a megoldás mindig odaát van. Új, titokzatos sorozat az RTL Klubon.Eredeti…..
Ebben a bejegyzésben összekeverek legalább három dolgot.. majd meglátom mi sül ki belőle.. természetesen egyik ötlet jött a másikból... de kezdetben a west balkán story-ra akartam kihegyezni a történetet. Az hogy a Nephilim együttesnek ezért elmarad a koncenrtje az, megmondom…..
Dr. Briggs (Billy Zane) véletlenül felfedez egy olyan titokzatos anyagot, ami kinyitja az eltárolt emlékeket az agyban. Ezek az emlékek nem az övéi, de feltárhatnak egy szörnyű gyilkost a múltjából.   A film nagyon érdekes témát boncolgat. A titkozatos anyagot ami vöröses és…..
E.T. háttere E.T. felbukkan 2011.01.21 00:15:00
E.T. a földönkívüli hazatelefonált.. aztán "váratlan" dolog törént... megmozdult valami a háttérben...   E.T. végül is maradt (vagy visszajött.. ezt nem tudom) de ontja magából az infókat melyeket hosszas gondolkodás után úgy láttam jónak.. ha közzéteszek.…..