Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagszemű juhász

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
csillagszemű juhász 2011.05.07 00:14:09
@billy reed: "1. Intelligens ember nem lehet antiszemita. A többieknek meg tilos."

antiszemita nem lehet, vagy rasszista?
Előbb-utóbb minden magyar termékről kiderül, hogy az alapanyagok, a szakács, a varrónő, vagy a csomagolás mégiscsak inkább külföldi. Persze, ha ráírják a hátuljára, könnyen lebuknak, mint Asti fotóin látható: Csatolnék két fényképet, mely egy echte magyar termékről…..
csillagszemű juhász 2011.01.20 23:10:01
@igazságos: "Úgyhogy örüljünk a csirkemellnek, pulykamellnek, ... Van pár dolog azért, ami jó nálunk"
Hát ezek pont nem azok :) Jön be tonna szám a sok fagyasztott csirkemell, import az is, bár a hazai se kutya :(. Ha egyszer az ember látná milyen az a csirke élőben, lehet meggondolná a csirkeevést. Trollok, Quasimodok...szörnyűek. A baj, hogy a kapirgálós egy év alatt se nő annyit, ha szaladgál, mint az ólas tömegcsirke 3 hónap alatt.
csillagszemű juhász 2011.01.20 23:11:48
@hagyma: pulykában nagyhatalom lettünk :) Olyannyira, hogy itt "termeljük" az angol pulykát is, amit ők vesznek igazi angol húsként. Zsiványság van itt :(
csillagszemű juhász 2011.01.20 23:16:22
@Jankove: hát, hogy ez mennyire így van sajnos.