Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikolaj Luminescu

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Nikolaj Luminescu 2015.06.11 14:27:22
@Pop40: Ha körülnézel, más sajtóorgánumok között is megy a pengeváltás. Népszava kontra Magyar Hírlap, Index kontra Alfahír, csak a példa kedvéért.
Nikolaj Luminescu 2015.06.11 11:10:18
@büünös: Abban a kontextusban ez mentegetés volt. Van egy vita, hogy jó-e, ha bevándorlók jönnek, vagy nem. Innen indult az egész. Van egy statisztika egy olyan országból, ahova az utóbbi évtizedekben sok bevándorló érkezett. Ezek a bevándorlók onnan érkeztek, ahonnan a mostaniak ide. Nem logikus, hogy ugyanaz lesz a következmény? Annak idején egy reklámmal foglalkozó szakember ismerősöm mondott egy tutit. Egy vegyésztől hallotta a mondást, de az élet minden területére igaz: ha mindig mindent ugyanúgy csinálsz, miért várod, hogy egyszer más lesz a végeredmény?
Nikolaj Luminescu 2015.06.11 11:22:36
@-Szűcs Gyula-: Amíg valakik meggyőződésből is hajlandóak hinteni a hazugságokat és letagadni a nyilvánvalót, addig minek is fizessen?
Rendőrcsel a prájdon. Első eset a fenyegetett felvonulások történetében, hogy a melegeket nem használta fedezéknek a taktikás rendőrség, hanem elterelte őket ünnepelni. A felvonulók tegnap nem is látták az ismerős kis csapatot, aki immár évente kijár mocskosbuzizni és rendőrt…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Nikolaj Luminescu 2011.06.19 08:55:25
www.haaretz.com/news/ultra-orthodox-protesters-renew-riots-against-gay-pride-march-1.204277

Azért én ehhez a "balkánhoz" hozzábiggyeszteném tel-avivot is, csak a teljesség kedvéért. Lehet, hogy a budapesti felvonulást is az ott élő ortodox zsidók zavarják meg évről évre?
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
Nikolaj Luminescu 2011.05.02 10:52:02
@rocksztar:
"viszont mondja már meg vki: mi a f%-nak kell odamenni 4 terepruhás majomnak?"

A héten lesz a lomtalanítás a házunk előtt. Megkérdezem majd az erre lófráló romákat így, ebben a formában. Felveszem a reakciót és felteszem neked a netre.
A kérdés kapcán az országos médiát bejárt tudósítások és politikai nyilatkozatok alapján vélhetően nagyon sokan azt várják, hogy a cigány asszonyok és gyermekek táboroztatásáról vagy kimenekítéséről, esetleg a Véderő elleni rendőrségi fellépésről fogok…..