Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetsu

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon a szellemek, boszik és démonok ünnepe. Anno a kelta nép még embereket áldozott ezen a vidám napon , de szerintem mi elégedjünk meg a tökfaragással ami mellé összeállítottam nektek, egy az estéhez passzoló listát, tele remek horror filmekkel, amiktől garantáltan kihagy…..
Tetsu 2015.10.30 12:29:44
Ma hajnalban ért véget az Emmy gála, itt osztják ki a  tévés alkotások "Oscar díjait". Itt a fontosabb lista, vastaggal szedve az idei nyertesekkel:   Legjobb dráma"Better Call Saul""Downton Abbey""Game of Thrones""Homeland""House of Cards""Mad Men""Orange is the New…..
Könnyen rémálommá válhat a bevásárlás, ha a gyerek a bolt közepén elkezd hisztizni, ilyenkor pedig nincs mit tenni, sokszor landol egy-két plusz termék a kosarunkban. A legegyszerűbb megoldás, ha nem visszük magunkkal a gyereket, de akadhat olyan helyzet, amikor ez elkerülhetetlen. A…..
Trikorder Rendeznek, hát rendezek 2015.08.11 09:35:32
8 éve pontozok filmeket IMDBn és most vettem észre, hogy a Rating History-nkat ki tudjuk exportálni .csv-ben. Innen egy kis excel ismerettel nagyon érdekes statisztikákat csinálhatunk szavazásainkból. Gyorsan kiszűrtem az…..
Két hónappal ezelőtt a Cinemax két 15 másodperces hangulatkeltő videóval már alaposan feltüzelte a rajongókat, miszerint ősszel érkezik A sebész második évada, amit néhány hete aztán még további három kis videó követett, a mostani fél perces, de baromi ütős teaser…..
Movie Tank Ed Wood (1994) 2015.07.26 19:23:27
Életrajzi filmet általában olyan emberekről szokás csinálni, akik valami igazán maradandó, valamilyen kiemelkedően pozitív teljesítményt tettek le az asztalra, adott esetben kisebb-nagyobb mértékben segítették az emberiség fejlődését, vagy netán olyan magatartásról tettek…..
Tetsu 2015.07.27 15:42:20
A 6 pasi, akiktől melegünk lesz című cikkükben bemutatott csődörök közül kettőre legfeljebb a nyugdíjasotthonokban gerjednek a csajok úgy, hogy abból melegség legyen, hisze Delhusa "61" Gjon vagy Koncz "77" Gábor azért nem mai gyerek már. Mennyi pénz kell ahhoz, hogy egy ilyet…..
Tetsu 2015.07.16 14:46:14
@mrmojorisin: Ütős névsor.... Vágó kisgatyában... anyám borogass!
Miközben ma már a legmeglepőbb helyen és termék kapcsán találkozhatunk a szexualitást felhasználó reklámmal (lásd a posztban felhozott példát), az amerikaiakat sok területen meglepő prüdéria jellemzi, legalábbis innen, Európából nézve. A rawstory.com összeszedett párat, ami…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell 4. rész: 10 B- és Zs-film, amit látnod kell 5. rész: 10 posztapokaliptikus film, amit látnod kell majd Elérkeztünk az…..
Tetsu 2015.07.15 08:39:27
www.youtube.com/watch?v=0y1DcAGHmgw

Kimaradt..... A legjobb szerintem.
Oké, túl szép volt az elképzelés miszerint csak szólnunk kell, hogy kösz, nem kérjük az áremelést, és már meg is van oldva minden. Van akinek igen megvan, és van, akinek nem. Íme a gyakorlat. Életképek telenorosoktól. Kedves Homár! Nem tudom írtak-e már ebben a…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film A posztapokaliptikus filmekkel való első találkozási pont legtöbbek számára a zombikon keresztül történik, különösen manapság, amikor reneszánszát éli ez a szubzsáner. Sokatmondó, hogy a műfaj gyakorlatilag összes…..
Megérkezett az első japán nyelvű előzetes Takashi Miike új filmjéhez, ami angolul a Yakuza Apocalypse: The Great War of the Underworld címet viseli. A filmben egyébként a Rajtaütés egyik sztárja, Yayan Ruhian is feltűnik. A sztori szerint Genyo Kamiura egy legyőzhetetlen…..
Aktuális levelünk főszereplője egy aggódó édesanya, aki 7 gyermeket nevel és igyekszik rendbe hozni közös életüket, már amennyire lehetőségei engedik. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
"Az űr. A legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az Enterprise csillaghajó. Melynek feladata különös új világok fölfedezése, új életformák, új civilizációk fölkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még ember nem merészkedett." Idén ötven éve, hogy elindult a Star Trek eredeti sorozata. Egészen…..
Mai posztunkban arról esik szó, mennyibe is kerül egy négytagú család havi megélhetése luxuskiadások nélkül. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
Családi vígjátékokkal finoman szólva tele a padlás, azonban az ebben a műfajban készült jó alkotások igazán ritkák. A legfőbb gondot általában az összeférhetetlen elemek jelentik: a filmek minden korosztálynak megfelelőek akarnak lenni, a végén pedig pont ezzel érik el a…..
Tetsu 2014.11.04 13:09:38
Movie Tank 10 Kedvenc Színészem 2014.10.07 07:30:00
Gyorsan fussuk le a kötelező köröket! Igen, volt egy Top10 Kedvenc színészem lista még valamikor egymilliárd évvel ezelőtt. Mondanom se kell, hogy az a cikk, azontúl, hogy összecsapott és átgondolatlan volt, jó ideje már borzasztóan elavultnak is tekinthető. Inkább be se linkelem…..
Társadalmunk az elmúlt évtizedekben hosszú utat tett meg az elfásodás és a felesleges rohanás útján, s talán el is felejtettük, milyen is "menőnek" lenni. Ideje leckét venni a múltból! Gyermekek Chicago utcáján 1941-ben Családi fotó a századfordulóból Nők boxolnak…..
Tetsu 2014.09.30 11:14:22
@Hoppácska: Azért elég kevesen engedhetik meg maguknak tiniként. Nem csak megvenni kell egy kocsit, hanem fenn is kell tartani, ami elég sok az átlegfizetésekhez képest.
Ha jók a számításaim, akkor a blogon eddig nem sok thai filmet ajánlottunk Nektek (csak az idei 407 Dark Flightot) pedig azért érdemes tudni,hogy az ázsiai országban jó néhány horrorfilmet készítettek már, néhányat saját gyártásban, néhányat pedig koprodukcióban. Persze sajnos…..
Soha ilyen sok amerikaifutball-közvetítés nem volt még a magyar sport- és egyéb tévéken, az alapszakaszból 76 meccset láthatunk majd, ami azért elég tisztességes szám. Igen, a rájátszás minden meccsét és a Super Bowlt is látni fogjuk, szóval összesen 88 kerül képernyőre,…..
Most már tényleg nem hallani mást mindenhonnan és nem lehet olvasni mást mindenhol csak azt, hogy a 40 feletti önálló, magukat eltartani képes, elvált nőknek aztán ezen a Földön már semmi esélye sincs újra kapcsolatba kerülni, mert ugye 1. a 40 feletti férfiak legfőbb célja épp csak kiszabadulva…..
Tetsu 2014.09.01 14:30:09
@terrer:" én ilyen vagyok, ha nem tetszik, ugyan meg nem változok senkiért se, úgyhogy el lehet menni". Érdekes, én is folyton ezt hallom. Tőletek.
Azt pedig egy szóval se mondtam, hogy nem vagyok hajlandó semmire, hogy működjön egy kapcsolat. De hogy csapot-papot otthagyva nála tarítsak, főzzek, mossak, arra végképp nem. A legtöbb házvezetőnőt akar. Már bocs.
Halljuk-olvassuk magunkat, és ismerünk benneteket.
Vagy nem. :-)
Tetsu 2014.09.01 14:46:37
@Kilgore Trout: Köszönöm, nagy megtiszteltetés.
Tetsu 2014.09.01 14:49:20
@Barbaarb: Neked nincsenek elvárásaid?
Hát... Nem mondok semmit.
 Elérkeztünk az utolsó héthez. A közel egy hónapja tartó múltidézés utolsó állomásában a 2000-es évek filmtermésének krémjébe pillantunk bele. Ismételni tudom csak önmagam: nyilván rengeteg film van, aminek helye lenne a listán. Nyilván ezt a listát mi állítottuk össze,…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Nyakunkon az augusztus, ami pedig amellett, hogy az iskolai szünidő utolsó hónapját, és a nyár maradék egyharmadát jelenti, egyben a különböző gyümölcsök szüretelési szezonjának kezdetét is elhozza. Ilyenkor nem csak a kerti kosarak és dobozok telnek meg az otthon vagy a…..
Most komolyan, mindenki látja kik a szereplők, az iMDB egy csodás oldal, ahol megtekinthető a készítő neve. Most inkább csak nézzünk meg egy iszonyat jó előzetest: ..
Tetsu 2014.07.28 09:33:00