Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsába

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron muszáj a hűtőben tárolni a vajat, mivel a nagy melegben szinte pillanatok alatt megromlik, viszont a hűtőből kivett vaj kőkemény. A mikró nem túl jó megoldás, mivel nehéz eltalálni, hogy meddig melegítsük a vajat. Egy cimborám viszont mutatott a hétvégén egy tuti tippet,…..
Hát szevasztok és Békésnek ugyan nem mondható, de Boldog Karácsonyt és Sikerekben (mekkora álszenteskedés ezt kívánni) Gazdag szuper újévet kívánok nektek. Tegnap este elkezdtem egy nagyon elmélyült cikket írni az életünket összekötő pontokról, életünk politikailag…..
Egy olvasónk hívta fel a figyelmet erre a videóra: Jimmy Fallon műsorában Sting volt a vendég, a téma pedig a csengőhangok. Fallon először arra kérte Stinget, hogy utánozzon/dolgozzon fel mindenféle közismert csengőhangot, aztán bevonták a buliba a stúdió közönségét…..
zsába 2014.10.17 10:51:48
Dubai egyike a 21. század legdinamikusabban fejlődő helyeinek, gazdasága sikertörténet, legalábbis amíg az olaj tart, de már gondolnak arra is, mi lesz, ha a kincs kifogy. Gazdaságát ma már legalább annyira a turizmus és az ingatlanpiac húzza, ugyanakkor utóbbi szakértők szerint…..
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..