Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurkó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legkevésbé sem érdekel, hogy az RTL-nek hogyan sikerült vadhajnalban, egy Bécs melletti reptéren a kamera lencsevégére fognia Vida Ildikót. Maradjunk annyibban, hogy van valami igen profi ebben. Abban, ahogyan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke naggyá teszi ezt a mostoha csatornát.…..
Gyurkó 2014.10.23 15:03:32
@bölcsbagoly: Ha már bölcsbagolynak nevezed magad, akkor írás előtt tájékozódj egy keveset. Móna Veronika egy delegáció tagja volt és ezt a delegációt fogadta Obama elnök.
"Móra Veronika 2014. szeptember második felében utazott az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen az International Visitors Leadership programban. Tagja volt annak a civil vezetőkből álló csoportnak, melyet Obama elnök fogadott. – írta a szektATV megkeresésére az USA budapesti nagykövetségének kulturális szakreferense, Dmitry Tarakhovsky.
Gyurkó 2014.10.23 15:48:28
@bölcsbagoly: talán úgy, hogy jelentkezett ennek a társaságnak az ottani programjára. Egyébként annyira nem ismeretlen. Ez főleg az utóbbi időkre vonatkozik. A civil szervezetek között pedig ismert lehet, hiszen pályázni lehet nála (rajta keresztül).
Gyurkó 2014.10.23 15:52:49
@maxval a bircaman: Igen, tévedtél. A Nato-ban mi léptünk be. Önként (ellentétben a Varsói Szerződéssel). A belépéssel elfogadtuk a szervezet szabályait, különböző kötelezettségeket vállaltunk.
Ugyan ez a helyzet az EU-val is. Mi akartunk belépni, mi vállaltuk a szervezet szabályait. Ha valaki belép egy szervezetbe, akkor feleljen meg annak a szabályainak is. Ez minden klub esetében így van. Nem kötelező a legerősebb szavát elfogadni. Csak azt kérik számon, amire kötelezettséget vállaltunk.