Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subculture

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korabeli New York látképe elválaszthatatlanul összefonódott a tűzlépcsőkkel. Sokáig a new york-i építészeti szabályzat része volt, hogy minden épületet el kell látni ilyen tűzlépcsőkkel, a tűzkárok elleni védekezésül. Chinatownban, Little Italyben, Hell's Kitchenben, a Sohoban vagy úgy általában…..
Subculture 2021.01.21 12:47:35
@Balázs Nádasi: Az Unorthodox c. film után kezdtem olvasgatni kicsit, úgy keveredtem ide :)
Köszi a választ, logikus a levezetésed, ha esetleg írsz róla bővebben, kérlek, értesíts :) köszi!
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
A Comedy Central egy kis brit humort csempész a hétköznapokba a pénteken délután 15:05-kor kezdődő Sokk TV-vel (Trigger Happy TV). A műsor főszereplője Dom Joly, aki abszurd, meghökkentő jelenetek résztvevőivé teszi az angol járókelőket. A Sokk TV nem egy szokványos…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
Szeretnél nyerni egy iPod Touch-ot? Mondd el, miért nem jó órára járni! Katt a linkre!https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dG0tc2ZOOE1Qc1A3TjRzZm1jdEU3TUE6MA..
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
Szóval, az iwiw után a Facebook. Újabb közösségi portál, amiről fogalmam sem volt, hogy mire jó, de mivel „már mindenki ott van”, hát mentem én is. Megjegyzem, már a korábbira való regisztrációmkor sem történt semmi világrengető dolog azon kívül, hogy lett egy…..
hulladékok Bosnyák-sirató 2009.12.27 18:00:00
A csirkepörkölt hiába az emberiség egyik legnagyobb találmánya, egy idő után rettenetesen unalmassá tud válni. Elhatároztuk tehát, hogy kirándulunk egyet a kiherélésre ítélt Bosnyák téren.A Bosnyák térnek a piac adja meg a báját. Oldalazni a tömegben. Önfeledten…..
hulladékok Mindenki Kurva! 2009.12.28 18:00:00
Mivel Hulla szülei szüleje vidéken él, Hulláék legalább havonta egyszer kénytelenek kimozdulni a fővárosból. Hulla ilyenkor torkon ragadja nejét, bevágja a kocsi hátsó ülésére, aztán tövig nyomja a gázpedált, mert miért is ne… A másfél órás út hihetetlenül…..
Drága Homár-olvasók, örömteli ollócsattogtatással jelentem be, hogy gazdagodott a Homár kínálata: ha minden jól megy, ezentúl rendszeresen küldenek nekünk anyagokat egy friss hazai fogyasztóvédelmi magazin, a Teszt plussz újságírói. A nyár vége óta megjelenő lap mögött a…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
Subculture 2009.11.11 08:36:08
@öregmogyi:
mennyibe kerül egy pék?
Miután a Lukács szekrénéyből ellopták Drew cuccait, sokáig azt hitte, csak egy boldog ügyfél poszt jön ki a sztoriból: kártérítést kapott az uszodától és később a banktól is. Ám ekkor úgy döntött, hogy az Arena boltjában vásárol úszószemüveget, ezzel kiérdemelve a…..
90 Éretlenek filmzene 2009.08.01 23:16:00
Mai, rendhagyó zenei posztunkban felidézzük a nagysikerű Éretlenek című tinisorozat két betétdalát. Magával a sorozattal a későbbiekben még foglalkozunk, segítségül csak annyit, hogy itt tűnt fel először Dobó Kata, ebben leste folyton távcsővel az utcát Harkányi Endre és…..
CORVINULL a körmére néz 2009.02.09 22:35:45
 Hello,a vizsgaidőszakban jött egy e-mail az oktatótól, hogy a csatolt fájlban olvasható tesztsorhoz hasonló lesz a másnapi vizsgán. Kiegészítő infó: a tanulmányi rendszerben nem volt meghirdetve vizsga, sőt egyáltalán vizsgáról sem volt szó, de mit lehet tenni ilyenkor?…..
Subculture 2009.02.14 19:46:49
Valamiért sosem szorult össze a szívem a csirkefejért sorban álló nyugdíjasok látványától. Biztos érzéketlen vagyok szociálisan. Ugyanakkor miért is járnak nekik ingyen bizonyos szolgáltatások? Ráadásul alanyi jogon? Mert nyugdíjasok. Mert megdolgoztak érte. Mert megérdemlik.…..
Szegénység blog Sztrájk 2008.12.19 08:00:00
Namármost.Én vasárnapig borzasztóan türelmes és megértő voltam a sztrájkolókkal a hőbörgőkkel szemben. Az volt a véleményem, hogy mindenkinek vannak törvény adta demokratikus jogaik, amelyekkel élhetnek. Ilyen jog például a sztrájk is. Mindenki úgy érvényesíti az…..
Friend of Liberty Át-Vágó 2008.11.12 22:54:00
Eddig sem vártam sokat a szadesztől. Elmúlt az érzés, igen. Mikor is? Már nem is tudom. Évekkel ezelőtt. Nadehogy. Vágó 'kvízübermensch' István?!? Ez még viccnek is rossz. Ráadásul az európai parlamentbe? Sokan vannak arrafelé seggfejek, ez igaz, de azért mégis! Vagy csak nekem…..
Friend of Liberty Hitlerjugend 2.0? 2008.10.26 14:58:00
Már megint elmaradt a forradalom. Ráadásul a gyújtóbombák sem robbantak be 23-án (Nekünk Baszkföld kell? Dehogy kell, rohadjatok meg!), de legalább ismét avatott a gárda. Ezúttal már gyerekeket is. Hogy ez a Hitlerjugend 2.0 megalapozását jelenti-e, nem tudom, de azért szívesen…..