Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valóviláglakó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hallottam a rádióban, hogy a főváros egyik tervezete szerint megszűnne a 6 év alatti, és a 65 év feletti személyek 100 százalékos támogatása, mert ez nagyon sokba kerül a fővárosnak. A kormány pedig nem dotálja teljes mértékben, így a BKV hiánya ennek is köszönhető.…..
Valóviláglakó 2011.01.19 19:38:06
@tris:

Sajna a saját szülők sem segítenek, pedig ők otthon is vannak. Míg az ingyen közlekedés arra jó, hogy a másik városba bemenjen anyám vásárolgatni, barátnőzni, arra már fárasztó, hogy plusz 20 kilométert rádobjon és vigyázzon az unokára - csak néha, vagy ha beteg, hisz 1-2 napnál több táppénzt nem csak, hogy rossz szemmel néztek a munkában, de akkora jövedelem kiesés volt, hogy következő hónapban úszhatott a kaja pénz, a gyógyszerek horror áráról nem is beszélve. Voltaképp azt várják a szüleim, hogy én menjek látogatni őket a gyerekkel, de nekem erre már végleg nem futja.
Valóviláglakó 2011.01.19 20:14:26
@seventyfour:

Talán, ha elolvasod a kommentemet rájössz, hogy sajnos mostanában nem a nyugdíjasok a legkiszolgáltatottabb réteg, hanem a bérből és jövedelemből élőké, akik nem azért vállaltak 1-2 gyereket, hogy a fél világot támogatva már egy csokit se nagyon tudjanak venni a gyerekeiknek. Igazad van, minek is szültek, ahelyett, hogy támogatnák az eddig támogatottakat. Hogy mernek ilyen önző mód szaporodni? Skandalum! Inkább három állást kellene vállalniuk, még többet adózni, hogy törvénybe lehessen foglalni az ingyen rezsit is 65 év felett, micsoda egy önző generáció ez, hogy nem hajlandó gondoskodni az idősekről.
Valóviláglakó 2011.01.19 20:30:10
@Kivlov:

Sajnos, így van.:(